Indsats Contura i4 Classic

Jeg går meget op i traditioner og er helt vild med loppemarkeder og antikvitetsforretninger. Hvorfor købe nyt og masseproduceret, når der findes så mange smukke gamle ting af meget bedre kvalitet? Der er dog grænser, for vores forfædre var ikke overlegne på alle områder. Så er det jo heldigt, at det kan lade sig gøre at kombinere en god gammel tradition med ny og bedre teknologi uden at miste det klassiske udtryk

Indsats Contura i4 Modern, ramme med tre sider

Vi ønskede at bevare atmosfæren i det gamle hus, vi købte, men ikke at bo i et museum. Det var indlysende at bevare det gamle stilen, men vi ønskede at give den gamle eldstaden en moderne og diskret stil. Det skal kunne ses, at den er moderne med effektiv teknik! Den store glaslåge lader den smukke ild rigtigt tage sig ud. Varmeeffekten overraskede os faktisk, og det er et bonus, at det er så miljøvenligt at fyre i den.

Teknisk information
Effekt3-5 kW
Virkningsgrad80%
Højde550 mm
Højde ramme590 mm
Bredde390 mm
Bredde ramme490 mm
Dybde350 mm
Vægt77 kg
FarveSort, grå
Brændelængde25 cm

Indsats Contura i4 Modern, ramme med fire sider

Indsatsen i vores nye murede skorsten er blevet et strålende og levende maleri. Den sidder højt oppe, så ilden kan ses fra overalt i rummet. Vi bliver aldrig trætte af den, den er lige så dejlig, efter ilden er gået ud, og vi sover dybt i restvarmen fra skorstenen.

Teknisk information
Effekt3-5 kW
Virkningsgrad80%
Højde550 mm
Højde ramme635 mm
Bredde390 mm
Bredde ramme490 mm
Dybde350 mm
Vægt77 kg
FarveSort, grå
Brændelængde25 cm