BIOPEJS

Biopejs – Lækre design og høj sikkerhed

Hos Jysk Pejsecenter kan vi tilbyde en biopejs til dit hjem. Det er en bekvemmelig løsning, hvis man drømmer om at sidde i flammernes skær, men ikke drømmer om ekstra rengøring og at anskaffe brænde.

I og med at biopejse er lette at opstille, passer de ind i mange hjem. En biopejs er en af de pejse, der sågar vil passe ind i jeres hjem hvis I bor i lejlighed. Denne pejs vil heller ikke være til gene for naboerne, da de udleder meget lidt lugt. Man kan stort set undgå alt lugt, hvis man vælger bioethanol af god kvalitet.

SE VORES UDVALG AF BIOPEJSE.

Fordele ved Biopejse

Der er mange fordele ved biopejse, da de ikke involverer hverken røg, aske eller skorsten. Dette er også med til at gøre installationen smertefri. De er lette at vedligeholde og sikkerheden er i top (hvis man følger alle anvisninger og aldrig hælder bioethanol på når ovnen er varm). Derudover er en biopejs også et miljøvenligt alternativ.

Det som disse pejse udleder er rent og lugten er meget mild.

Stort udvalg

Hos Jysk Pejsecenter forhandler vi flere forskellige biopejse, så I kan få den, der passer til jeres behov. Vi har udvalgt populære designs, så I kan vælge præcis det design, der passer til jeres hjem.

Hos Jysk Pejsecenter forhandler vi biopejse fra Ryby fires, Vauni og Planika. Disse tre producenter tilbyder lækre pejse i top kvalitet.

Har du brug for vejledning til at finde din nye biopejs, så kontakt os i dag på 75 72 26 93 eller info@jyskpejsecenter.dk.

 

 

Vi forhandler også brændeovne, blandt andet, fra: