Rais Pilar 152/172

Den rundede glaslåge giver Brændeovnen et helt specielt kig ind til ilden. Høj, slank rund facon med drejesokkel. Er ideel som rumdeler. Kan drejes 70

Rais Q-20

NYHED! Et nyt flagskib fra RAIS. Super-designet brændeovn, der syner flot, men reelt ikke fylder meget. Linjerne i ovnen kombinerer det stringente og det organiske. Den store rude omkranser ilden på tre sider. En højteknologisk ovn med integreret håndtag – den lukker selv. Mulighed for drejesokkel, hvorved man kan roterer ovnen op til 360 grader og dreje indsynet til ilden alt efter hvor man opholder sig i rummet. Mulighed for integreret varme-akkumulerende sten.

Rais Q-Tee

Her er RAIS´ nye bud på en lille, funktionel og enkel ovn med et kubistisk look. Q-Tee matcher typisk et mindre varmebehov og mindre rum. Snusfornuft og klassisk design. En næsten nuttet ovn, som giver rummet sjæl. Ovnen har luftkølet håndtag og et gedigent lukkesystem. Desuden rysterist og askeskuffe. Man kan vælge grundmodellen og stille den på gulvet eller på en plade – eller fremhæve ovnen ved at placere den på en bænk eller f.eks. en betonsokkel. Desuden findes Q-Tee i tre højder: 57 cm, 65 cm og 85 cm. Fås med låge helt af glas eller med ramme af stål. Ovnen kan fås med top- eller bagafgang til røgrøret. Til Q-Tee fås også Air-System.

Rais Viva

Cirkelrund brændeovn, enklere og mere stilrent kan det næppe gøres. Helt glat overflade og stor låge af glas. Viva kan fås med drejesokkel, så flammebilledet kan vendes efter ønske. Har utallige placeringsmuligheder. Fås også med sideglas så ilden kan ses fra tre sider – alle glas holdes bemærkelsesværdigt rene af luftsystemet. Alt i alt syner ilden ekstra meget i en Viva. Ovnen har et nyudviklet, luftkølet håndtag. Desuden rysterist og en fiks askeskuffe. Der kan etableres top- eller bagafgang til røgrøret. Viva er født med Air-System, så forbrændingsluften kan hentes udefra.

Rais Rina

Nyhed!

Denne flotte og funktionelle, nye ovn har en elegant afrundet forside, skrå sider og fylder ikke meget. Rina har en stor glaslåge, og ilden fremtræder markant gennem den kæmpe rude. Rina er ideel til hjemmet, sommerhus eller hytte. Det nyudviklede, luftkølede håndtag er behageligt at bruge og lukker perfekt. Der er rysterist og en effektiv askeskuffe. Ovnen kan fås med top- eller bagafgang til røgrøret. Til Rina fås også Air-System, der tager forbrændingsluften udefra.