Uden strøm og uden batterier

Måler 18×18,9cm

Stil aldrig din blæser lige foran røgrøret (skorstenen) Da det mekaniske derved går i stykker, den er beregnet til meget varme (selvfølgelig) men varmen skal komme nede fra. Stil din blæser ved siden af din skorsten eller ude foran på din ovn.

Børnegitter fra Morsø

3-fløjet sammenklappeligt gitter i sortlakeret stål med vægbeslag.
Børnegitteret stilles foran brændeovnen, for at hindre mindre børn i at komme for tæt på.
H x B x D: 70 x 110 x 110 cm.

Fugtmåler fra Morsø

Træ skal lagres mindst et år efter fældning, og jo hurtigere det kløves, jo hurtigere tørrer det. For at få den mest effektive og miljøvenlige forbrænding, anbefaler Miljøstyrelsen, at brændets vandindhold ikke overstiger 18 procent.
Med hjælp fra denne elektroniske fugtmåler er du sikker på, at du ikke smider vådt træ i brændeovnen. Fugtmåleren er let at anvende, og sikrer dig et optimalt resultat, med dit træ.
Flæk træet, mål vandindholdet ved at stikke fugtighedsmålerens ben ned i træets friske flade – dobbelttjek på flere brændestykker, så du er helt sikker på resultatet.

Virkelig god glasrens.

Vær opmærksom på, at glasrens aldrig må løbe ned til glassnor og pakninger, da det gør dem hårde og forkorter deres levetid.

Vi har altid glasrens i butikken.

Rigtig god askesuger fra Termatech.

Inkl. filter (kapacitet 20liter)

Må kun bruges til kold aske.

Hvis uheldet skulle være ude og man kommer til at suge en glød op og den brænder hul i filteret, så har vi den på lager i butikken