Vi har fået super lækre ting fra House Doctor i butikken, og vi får mere med tiden – lige nu venter vi på 11 nye produkter.

Vi kan sagtens skaffe produkter fra deres nye kollektion, hvis der er noget vi ikke lige har.
Skriv en mail til info@jyskpejsecenter.dk
Skriv det ønskede produkt og antal, så bestiller vi efter din indbetaling.
Der kan betales via bankoverførsel eller med mobilepay
Store ting skal hentes i butikken og små ting kan sendes (spørg hvis du gerne vil vide om det du er faldet for kan sendes)

Lamper & Lanterner

Lamper er vigtige elementer, når du vil skabe en personlig og stemningsfuld indretning. Den smukke Molecular lampe fra House Doctor har et næsten skulpturelt look, der udover at være en praktisk lyskilde samtidig giver masser af personlighed til din indretning. Lampen består af fem messingfatninger, monteret på justerbare jernstænger med sort coating. Lampen er en flot dekoration – både tændt og slukket. Hæng den over spisebordet, i et hjørne i stuen eller i entréen som en smuk, skulpturel lyskilde. Pærer medfølger ikke.

Mål: b: 68 cm, h: 78 cm, E27, max 25 watt pr. fatning, 2,5 m. ledning.

Vi får denne i butikken inden længe

PRIS: 1700kr

Kun fantasien sætter grænser med dette smukke lanternesæt fra House Doctor. Pillar er et smukt sæt, bestående af 3 lanterner i tre forskellige størrelser. Lanternerne har et stringent og minimalistisk look, der er skabt i en kombination af glas, zink og jern. Lanternerne er har en flot, sort antik finish, der giver et råt og industrielt look. Placer eventuelt lanternerne i en gruppe, eller lad dem stå enkeltvis – på din terrasse på varme sommerdage eller i din stue. Vi har sættet i butikken.

Mål: S: 10×10 cm, h.: 18 cm, M: 16×16 cm, h.: 23 cm, L: 21×21 cm, h.: 27 cm

PRIS PR. SÆT: 500kr

Twice fra House Doctor er en smuk og dekorativ bordlampe, der vil pynte i de fleste hjem. Lampen har som navnet antyder, to kugler – en i sort glas, den anden i hvidt gennemfarvet glas. Foden er i sort jern og kombinationen af de to materialer giver en rå, maskulin og dekorativ lampe. Brug den på din kommode, et lille sidebord i stuen eller på værelset. Twice har en højde på 42 cm. og skal bruge en E14 pære med maks 40W. Lad lampen være en udsmykning til hjemmet og skab en hyggelig stemning. Dette produkt er håndlavet, og der kan derfor forekomme en vis variation i farve, størrelse og udformning. Tørres over med en tør klud.

H: 42 cm, E14, Max 40 W, 2,5 m ledning.

Kommer i butikken inden længe.

Findes som væg, loft og bord model

Bordmodellens pris: 1500,-

Opbevaring

Mangler du en smart måde at opbevarer småting i hjemmet på? Conical kurvene fra House Doctor er lavet af gran og papir. Kurvene er i en flot naturlig brun farve, som passer godt til den moderne indretning. Conical kurvene har to hanke og er perfekte til opbevaring af toiletpapir på badeværelset, tæpper i stuen, småting på et værelse og den store er perfekt til brænde. Hos os kan du købe kurvene enkeltvis.

S: l: 37 cm, b: 16 cm, h: 37 cm PRIS: 100kr

M: l: 43 cm, b: 25 cm, h: 45 cm PRIS: 150kr

L: l: 49 cm, b: 33 cm, h: 53 cm PRIS:200kr

De er i butikken nu.

Skønt kuffertsæt fra House Doctor i stål. Kuffertsættet består af 2 flotte kufferter i 2 forskellige størrelser. Perfekt som opbevaring til legetøj på børneværelset eller til magasiner, kontorartikler eller andre ting og sager, der ikke skal ligge fremme. Passer fantastisk ind i det moderne hjem og i alle rum i din indretning. Sættet er sammensat af to lækre blå nuancer og lukkes med en fin lille lædersnor som en ekstra lille detalje og i flot kontrast til stålet. Den store metalkuffert har en skøn lyseblå nuance, mens den mindre kuffert har en smuk mørkeblå farve. Brug dem som en simpel detalje i din indretning.

S: 52x26x20 cm, L: 60x36x24 cm

Vi har dem i butikken nu og flere kan bestilles hjem

PRIS: 1100kr

Vaser & Potter

En smuk og unik vase er landet i sortimentet hos House Doctor. Navnet er Ada, og denne vase vil med garanti blive et hit blandt de fleste. Placér vasen i vindueskarmen, på reolen eller middagsbordet og den vil alene kunne sætte sit præg på indretningen i hjemmet. Tilføj en farverig buket blomster fra haven eller skoven i nærheden og vasen vil med det smukke sorte stel løfte farverne og skabe blikfang, hvor end den bliver placeret.

Ada måler 15 cm i diameter og 12 cm i højden (denne størrelse er den mellemste af serien)

Er i butikken nu.

PRIS: 130kr

Med vaser kan du nemt skabe en hyggelig stemning i hjemmet. Bobbles fra House Doctor er en smuk vase i grå lavet af ler, som passer til de fleste hjem. Vasen har et organisk formsprog og bløde former, som giver en skøn elegance og atmosfære til boligindretningen. Vasen er den perfekte lille detalje på spisebordet, sofabordet eller i vindueskarmen. Skab ekstra liv ved at putte grene eller friske blomster i vasen.

Bobbles har en diameter på 24 cm. og en højde på 35,5 cm.

Kommer i butikken inden længe og kan sagtens sendes.

PRIS: 460kr

 

 

Såååå fede krukker

Skab sommerstemning på terrassen med smukke udendørskrukker. Concrete fra House Doctor består af 2 flotte udendørskrukker, lavet af cement i en lys grå tone. De 2 krukker kommer i 2 størrelser og har et flot rillet mønster, der giver et flot look på terrassen eller ved din hoveddør. Stil krukkerne sammen i en lille klynge, og skab et stemningsfuldt hjørne med farverige sommerblomster eller grønne planter. Krukkerne er frostsikre og har huller i bunden, så vandet kan løbe væk, når det regner.

Vi har dem i butikken, flere kan bestilles hjem og så kan du hente her i butikken.

S: dia: 40 cm, h.: 40 cm,

L. dia: 50 cm, h.: 50 cm

PRIS FOR ET SÆT: 1100,-

Flot og moderne vase fra House Doctor. Effect vasen har en flot aflang form, der giver et moderne udtryk. Vasen er lavet af messing. Farvespillet ligger som en let melering, der omkranser vasens form. Den lette farve, kombineret med det enkle design, giver dig en flot og moderne vase, der passer ind de fleste steder.  Vasen behøver ikke yderligere dekoration men et par enkelte blomster eller en lang gren vil klæde den.

Mål: dia.: 10 cm, h.: 24 cm

Vi har denne i butikken.

PRIS: 180kr

Hvem elsker ikke friske blomster på bordet i en smuk vase? Med Rock fra House Doctor får du en flot vase i et rustikt look, som giver personlighed til indretningen. Vasen har en højde på 30 cm. og en diameter på 14 cm. og er i en enkel cylinderform. Den er lavet i glas, og har en flot blålig rå glasering på ydersiden, som vil passe til de fleste indretninger. Du kan stille vasen alene med en flot buket blomster i eller på en bakke med et par lysestager for en fin opstilling. Vær opmærksom på at farve og finish vil variere.

h: 30 cm, dia: 14 cm

Vi har den i butikken og er allerede vild populær.

PRIS: 350kr

Potten er fremstillet i resin og pulveriserede sten, hvilket giver den et flot beton look. Det rå look giver masser af personlighed til din indretning. Dekorér potten med smukke, grønne sukkulenter eller en dekorativ kaktus, og skab liv og stemning i indretningen.

Vi har denne i butikken.

Dia.: 17 cm, h.: 20 cm

PRIS: 170kr