Vi har fået super lækre ting fra House Doctor i butikken.

Vi kan sagtens skaffe produkter fra deres nye kollektion, hvis der er noget vi ikke lige har.
Skriv en mail til info@jyskpejsecenter.dk
Skriv det ønskede produkt og antal, så bestiller vi efter din indbetaling.
Der kan betales via bankoverførsel eller med mobilepay
Store ting skal hentes i butikken og små ting kan sendes (spørg hvis du gerne vil vide om det du er faldet for kan sendes)

Vaser & Potter

En smuk og unik vase er landet i sortimentet hos House Doctor. Navnet er Ada, og denne vase vil med garanti blive et hit blandt de fleste. Placér vasen i vindueskarmen, på reolen eller middagsbordet og den vil alene kunne sætte sit præg på indretningen i hjemmet. Tilføj en farverig buket blomster fra haven eller skoven i nærheden og vasen vil med det smukke sorte stel løfte farverne og skabe blikfang, hvor end den bliver placeret.

Ada måler 15 cm i diameter og 12 cm i højden (denne størrelse er den mellemste af serien)

Er i butikken nu.

PRIS: 130kr

Såååå fede krukker

Skab sommerstemning på terrassen med smukke udendørskrukker. Concrete fra House Doctor består af 2 flotte udendørskrukker, lavet af cement i en lys grå tone. De 2 krukker kommer i 2 størrelser og har et flot rillet mønster, der giver et flot look på terrassen eller ved din hoveddør. Stil krukkerne sammen i en lille klynge, og skab et stemningsfuldt hjørne med farverige sommerblomster eller grønne planter. Krukkerne er frostsikre og har huller i bunden, så vandet kan løbe væk, når det regner.

Vi har dem i butikken, flere kan bestilles hjem og så kan du hente her i butikken.

S: dia: 40 cm, h.: 40 cm,

L. dia: 50 cm, h.: 50 cm

PRIS FOR ET SÆT: 1100,-

Flot og moderne vase fra House Doctor. Effect vasen har en flot aflang form, der giver et moderne udtryk. Vasen er lavet af messing. Farvespillet ligger som en let melering, der omkranser vasens form. Den lette farve, kombineret med det enkle design, giver dig en flot og moderne vase, der passer ind de fleste steder.  Vasen behøver ikke yderligere dekoration men et par enkelte blomster eller en lang gren vil klæde den.

Mål: dia.: 10 cm, h.: 24 cm

Vi har denne i butikken.

PRIS: 180kr

Kombinér vasen med alt fra glasvaser til keramiske krukker for et unikt og dynamisk udtryk i dine små arrangementer. Denne vase hedder Planet, og måler 21 cm i højden og 21 cm i diameter. Den er af materialet stentøj, der efterfølgende er dekoreret med glasur i grønne og hvide nuancer. Farve og finish vil variere, og derfor er hver vase unik.

Pris 300kr

Grønne planter hitter som aldrig før i boligens indretning. De kommer i alle størrelser og afskygninger. Med dette flotte pottesæt fra House Doctor kan du hurtigt bringe den grønne trend indenfor. Potterne kommer i sæt med 3 potter i 3 størrelser. De er lavet af fiberler med en flot betonfinish og kan bruges både inde og ude.

Sæt af 3 str.,

S: dia: 18 cm, h: 22 cm

M: dia: 24 cm, h: 28 cm

L: dia: 30 cm, h: 34 cm

Potterne hedder Gard

Pris pr sæt 550kr

Hvem elsker ikke friske blomster på bordet i en smuk vase? Med Rock fra House Doctor får du en flot vase i et rustikt look, som giver personlighed til indretningen. Vasen har en højde på 30 cm. og en diameter på 14 cm. og er i en enkel cylinderform. Den er lavet i glas, og har en flot blålig rå glasering på ydersiden, som vil passe til de fleste indretninger. Du kan stille vasen alene med en flot buket blomster i eller på en bakke med et par lysestager for en fin opstilling. Vær opmærksom på at farve og finish vil variere.

h: 30 cm, dia: 14 cm

Vi har den i butikken og er allerede vild populær.

PRIS: 350kr

Potten er fremstillet i resin og pulveriserede sten, hvilket giver den et flot beton look. Det rå look giver masser af personlighed til din indretning. Dekorér potten med smukke, grønne sukkulenter eller en dekorativ kaktus, og skab liv og stemning i indretningen.

Vi har denne i butikken.

Dia.: 17 cm, h.: 20 cm

PRIS: 170kr

Forms Low vasen fra House Doctor tilføjer et let og elegant touch til din indretning. Den smukke vase er fremstillet af glas i en elegant grå røgfarve, der stråler af eksklusivitet. Brug den som et iøjnefaldende designelement på bordet, en kommode eller i vindueskarmen. Fyld den smukke vase med et par fine grene eller blomster fra haven, og lad den stjæle opmærksomheden.

dia: 17 cm, h.: 16 cm

Pris: 150kr

Opbevaring

Mangler du en smart måde at opbevarer småting i hjemmet på? Conical kurvene fra House Doctor er lavet af gran og papir. Kurvene er i en flot naturlig brun farve, som passer godt til den moderne indretning. Conical kurvene har to hanke og er perfekte til opbevaring af toiletpapir på badeværelset, tæpper i stuen, småting på et værelse og den store er perfekt til brænde. Hos os kan du købe kurvene enkeltvis.

S: l: 37 cm, b: 16 cm, h: 37 cm PRIS: 100kr

M: l: 43 cm, b: 25 cm, h: 45 cm PRIS: 150kr

L: l: 49 cm, b: 33 cm, h: 53 cm PRIS:200kr

De er i butikken nu.

Anderledes og dekorativ bog til opbevaring fra House Doctor. Treasures findes i tre designs.

Vælg mellem sart blå (If your life was a book – what whould the title be?)

Sort/hvid (Big savings)

Lysebrun (Momories from a life of travel).

Brug bogen til de små ting og sager, du gerne vil have styr på. Til dine nøgler i entreen, til gavebånd på kontoret eller smykker på badeværelset. Bogkassen lukkes nemt med magnetlukning. De fine bogkasser giver et sjovt og flot twist til indretningen. Bøgerne er lavet af MDF og kanvas. Mål: 16×22 cm. H.: 7 cm.

Pris pr. stk. 100kr

Skønt kuffertsæt fra House Doctor i stål. Kuffertsættet består af 2 flotte kufferter i 2 forskellige størrelser. Perfekt som opbevaring til legetøj på børneværelset eller til magasiner, kontorartikler eller andre ting og sager, der ikke skal ligge fremme. Passer fantastisk ind i det moderne hjem og i alle rum i din indretning. Sættet er sammensat af to lækre blå nuancer og lukkes med en fin lille lædersnor som en ekstra lille detalje og i flot kontrast til stålet. Den store metalkuffert har en skøn lyseblå nuance, mens den mindre kuffert har en smuk mørkeblå farve. Brug dem som en simpel detalje i din indretning.

S: 52x26x20 cm, L: 60x36x24 cm

Vi har dem i butikken nu og flere kan bestilles hjem

PRIS: 1100kr

Lamper & Lanterner

Lamper er vigtige elementer, når du vil skabe en personlig og stemningsfuld indretning. Den smukke Molecular lampe fra House Doctor har et næsten skulpturelt look, der udover at være en praktisk lyskilde samtidig giver masser af personlighed til din indretning. Lampen består af fem messingfatninger, monteret på justerbare jernstænger med sort coating. Lampen er en flot dekoration – både tændt og slukket. Hæng den over spisebordet, i et hjørne i stuen eller i entréen som en smuk, skulpturel lyskilde. Pærer medfølger ikke.

Mål: b: 68 cm, h: 78 cm, E27, max 25 watt pr. fatning, 2,5 m. ledning.

Vi får denne i butikken inden længe

PRIS: 1700kr

Kun fantasien sætter grænser med dette smukke lanternesæt fra House Doctor. Pillar er et smukt sæt, bestående af 3 lanterner i tre forskellige størrelser. Lanternerne har et stringent og minimalistisk look, der er skabt i en kombination af glas, zink og jern. Lanternerne er har en flot, sort antik finish, der giver et råt og industrielt look. Placer eventuelt lanternerne i en gruppe, eller lad dem stå enkeltvis – på din terrasse på varme sommerdage eller i din stue. Vi har sættet i butikken.

Mål: S: 10×10 cm, h.: 18 cm, M: 16×16 cm, h.: 23 cm, L: 21×21 cm, h.: 27 cm

PRIS PR. SÆT: 500kr

Twice fra House Doctor er en smuk og dekorativ bordlampe, der vil pynte i de fleste hjem. Lampen har som navnet antyder, to kugler – en i sort glas, den anden i hvidt gennemfarvet glas. Foden er i sort jern og kombinationen af de to materialer giver en rå, maskulin og dekorativ lampe. Brug den på din kommode, et lille sidebord i stuen eller på værelset. Twice har en højde på 42 cm. og skal bruge en E14 pære med maks 40W. Lad lampen være en udsmykning til hjemmet og skab en hyggelig stemning. Dette produkt er håndlavet, og der kan derfor forekomme en vis variation i farve, størrelse og udformning. Tørres over med en tør klud.

H: 42 cm, E14, Max 40 W, 2,5 m ledning.

Kommer i butikken inden længe.

Findes som væg, loft og bord model

Bordmodellens pris: 1500,-

Møbler og gulvtæpper

Ønsker du at skabe plads til flere omkring spisebordet er bænken den oplagte løsning at vælge.

Denne skønne bænk fra House Doctor er i en mørkegrå farve, der i kombination med det sorte stel giver bænken et enkelt og minimalistisk udtryk.

Brug bænken, Classico, i kombination med et par loungestole og et lille sofabord for at skabe et hyggeligt område i stuen eller brug den som siddeplads i en lang gang. Uanset hvilke farver du kombinerer bænken med, vil den pryde.

Længde 160cm

Dybde 42cm

Højde 77cm

Siddehøjde 45cm

Findes også som stol og findes i farven lysegrå.

 

Flotteste bænk fra House Doctor (kommer snart i butikken)

Det naturlige materiale af akacietræ kombineret med sortlakeret jern vil gøre sig godt i et indendørs miljø.

Bænken, der hedder Train, måler 120 cm i længden, 45 cm i bredden og 120 cm i højden, og vil med dets smukke, varme farve indbyde enhver til at slå sig ned.

Train kan både anvendes som et enkeltstående møbel, men også som siddeplads ved et spisebord eller et lille kaffebord vil den passe perfekt.

Kun til indendørs brug, eller udendørs hvis den kan stå i tørvejr.

 

Pris 48ookr

Det smukke Fifty sofabord fra House Doctor er lavet af fiberler med en flot betonfinish. Bordet kan bruges både inde og ude som et lille sidebord til kaffekoppen eller til et fint stilleben med dine yndlingsnips. Bordet er perfekt til at give kant til indretningen. Rengøres med en fugtig klud. Kan bruges både ude og inde.

dia: 50 cm, h.: 50 cm

Pris: 850kr

Gulvtæpper er et unikt element i boligindretningen. Det fine gulvtæppe Cubie fra House Doctor er produceret i jute gummi, hvilket gør det nemt at rengøre. Tæppet er sort med et fint mønster bestående af firkanter, som giver tæppet kant og gør det unikt og moderne. Brug tæppet i entréen, stuen eller soveværelset alt efter, hvor du synes, det passer bedst ind.

Mål 85×130 cm.

Pris 800kr

Indret hjemmet med smukke stole fra House Doctor.

Denne elegante spisebordsstol, Classico, er i en mørkegrå farve med sort stel, der giver den et enkelt og minimalistisk udtryk.

Brug stolen omkring spisebordet, som siddeplads i den lille entré eller ved skrivebordet på kontoret.

Uanset hvor og hvordan du indretter med den fine stol, vil den pryde i hjemmet. Den fine stol kan nemlig let kombineres med møbler i andre farver, materialer og formet.

Findes også som bænk og findes i lysegrå.

Pris 1050kr