Morsø 1126

Brændeovn med stor ydeevne. Morsø 1126 er en videreudvikling af den populære brændeovns-klassiker 1124, der er tegnet af Nykøbing Mors arkitekten Fister Bang. Denne Morsø brændeovn er en populær klassiker, der nu er udstyret med kold håndtag og sodfri glaslåge.

Model 1126 har stor ydeevne og er en af Morsøs største konvektionsovne. Brændeovnen har rysterist, askehylde og askeskuffe, som gør det nemt af fjerne asken. Ovnen kan anvende træ og træbriketter.

Teknisk information
Drifteffekt5-10 kw
Opvarmer75-150 m2
Højde860 mm
Bredde570 mm
Dybde560 mm
Brændelængde35 cm

2b classic

Morsø 2B-Classic er en ægte klassisk brændeovn, som i forskellige versioner har været i produktion i mere end 70 år.

En praktisk og klassisk brændeovn Støbejernsbrændeovnen er stadig meget efterspurgt og kan med sit lange brændkammer tage brændestykker på helt op til 45 cm. Brændeovnen er en stråleovn, der er forsynet med rystesystem, askehylde og askeskuffe, og træ og træbriketter kan anvendes som brændsel.
Morsø 2B-Classic er, som de fleste andre Morsø brændeovne, godkendt efter de skrappeste miljøkrav i verden.
Morsø’s karakteristiske 2B-Classic med strålevarme er stadig en efterspurgt serie. Det lange brændkammer kendetegnes ved, at det kan tage op til 45 cm brændestykker. Brændeovnen kan opvarme op til 150 m2.

Teknisk information
Drifteffekt6-10 kw
Opvarmer90-150 m2
Højde1090 mm
Bredde328 mm
Dybde718 mm
Brændelængde45 cm

Morsø 2140

Morsøs 2140 ovn er tegnet af designeren Robin Levien fra det kendte engelske designfirma Queensbury, Hunt & Levien (London). 2140 er en konvektionsovn, som findes med egernmotiv.

Denne Morsø brændeovn er med ekstra bredde og store ruder.  Morsø 2140 støbejernsbrændeovnen er velegnet som boligens primære varmekilde. Brændeovnen har et ekstra bredt brændkammer, som betyder at der kan bruges store brændestykker.

Lågerne er udstyret med store glasruder, som giver et flot udsyn til ilden. Morsø’s forbrændingssystem med rudeskyl sikrer, at glasset altid er rent ved korrekt fyring.

Ovnen er udstyret med rysterist, askehylde og askeskuffe, som gør det nemt at fjerne aske og rengøre ovnen. Ovnen er velegnet til både træ og briketter, og ved effektiv fyring kan den opvarme op til 120 m2 boligareal.

Teknisk information
Drifteffekt4-8 kw
Opvarmer60-120 m2
Højde805 mm
Bredde570 mm
Dybde490 mm
Brændelængde40 cm

Morsø 1442

En Morsø brændeovn fra barndommen med ny teknologi og konvektion. Også i Morsø 1442 er forbrændingsteknikken unik og lever op til de strengeste miljøkrav. Samtidig er den med konvektion, og samlet set forsynet med den nyeste teknologi indenfor brændeovne. Brændeovnen fra barndommen Morsø 1442 fås både med egernmotiv og med ribbede sider.

Brændeovn med unik varmefordeling

Konvektionsprincippet betyder, at ovnen hurtigt fordeler en jævn varme i rummet. Brændeovnens størrelse gør den meget velegnet til mindre opvarmningsbehov, små boliger og fritidshuse, således at både brændsel og ovn udnyttes optimalt. Der er ingen strålevarme fra ovnen og den kræver derfor ikke stor afstand til møbler. Morsø 1442 er en kraftfuld varmekilde, som kan opvarme op til 75 m2 boligareal.

Brændeovnen er udstyret med rysterist, askehylde og askeskuffe, som gør det nemt at fjerne aske og rengøre ovnen. Morsø’s forbrændings-system med rudeskyl sikrer, at glasset altid er rent ved korrekt fyring. Morsø 1442 kan bruge træ og træbriketter som brændsel.

Teknisk information
Drifteffekt3-5 kw
Opvarmer45 -75 m2
Højde715 mm
Bredde435 mm
Dybde438 mm
Brændelængde25 cm

Morsø 1412

Brændeovnen fra barndommen med ny teknologi Med tanke på miljøet og for at leve op til verdens strengeste miljøkrav har Morsø nu forbedret forbrændingsteknikken betydeligt på den velkendte og klassiske stråleovn. I brændkammeret er indsat et ekstra selvregulerende kammer, som gennem en række huller tilfører ekstra luft øverst i brændeovnen – i toppen af bålet. Denne ekstra forbrænding sørger for at skadelige partikler og eventuelt overskydende gasser, som ellers ville slippe ud i naturen, afbrændes.
Morsø 1412 er meget hurtig og effektiv at fyre op i. Ovnen fra barndommen er stadigvæk dekoreret med Morsø’s klassiske egernmotiv på siderne.

Brændeovn med stor glasdør Morsø 1412 er en lille universal støbejernsovne, som kan anvendes til træfyring. Brændeovnen er en kraftfuld varmekilde, som er meget hurtig at fyre op i, og den opvarmer op til 75 m2 boligareal. Brændeovnen er perfekt til mindre boliger, fritidshuse og lignende, hvor behovet for opvarmning ikke er for stort.
Glasset holdes rent med rudeskyl Morsø 1412 er udstyret med rysterist, askehylde og askeskuffe, som gør det nemt at fjerne aske og rengøre brændeeovnen. Morsø’s forbrændingssystem med rudeskyl sikrer, at glasset altid er rent ved korrekt fyring.

Teknisk information
Drifteffekt3-5 kw
Opvarmer45 -75 m2
Højde703 mm
Bredde388 mm
Dybde438 mm
Brændelængde25 cm