Ønsker du at skabe plads til flere omkring spisebordet er bænken den oplagte løsning at vælge.

Denne skønne bænk fra House Doctor er i en mørkegrå farve, der i kombination med det sorte stel giver bænken et enkelt og minimalistisk udtryk.

Brug bænken, Classico, i kombination med et par loungestole og et lille sofabord for at skabe et hyggeligt område i stuen eller brug den som siddeplads i en lang gang. Uanset hvilke farver du kombinerer bænken med, vil den pryde.

Længde 160cm

Dybde 42cm

Højde 77cm

Siddehøjde 45cm

Findes også som stol og findes i farven lysegrå.

 

Indret hjemmet med smukke stole fra House Doctor.

Denne elegante spisebordsstol, Classico, er i en mørkegrå farve med sort stel, der giver den et enkelt og minimalistisk udtryk.

Brug stolen omkring spisebordet, som siddeplads i den lille entré eller ved skrivebordet på kontoret.

Uanset hvor og hvordan du indretter med den fine stol, vil den pryde i hjemmet. Den fine stol kan nemlig let kombineres med møbler i andre farver, materialer og formet.

Findes også som bænk og findes i lysegrå.

Pris 1050kr

 

Gulvtæpper er et unikt element i boligindretningen. Det fine gulvtæppe Cubie fra House Doctor er produceret i jute gummi, hvilket gør det nemt at rengøre. Tæppet er sort med et fint mønster bestående af firkanter, som giver tæppet kant og gør det unikt og moderne. Brug tæppet i entréen, stuen eller soveværelset alt efter, hvor du synes, det passer bedst ind.

Mål 85×130 cm.

Pris 800kr

Det smukke Fifty sofabord fra House Doctor er lavet af fiberler med en flot betonfinish. Bordet kan bruges både inde og ude som et lille sidebord til kaffekoppen eller til et fint stilleben med dine yndlingsnips. Bordet er perfekt til at give kant til indretningen. Rengøres med en fugtig klud. Kan bruges både ude og inde.

dia: 50 cm, h.: 50 cm

Pris: 850kr

Flotteste bænk fra House Doctor (kommer snart i butikken)

Det naturlige materiale af akacietræ kombineret med sortlakeret jern vil gøre sig godt i et indendørs miljø.

Bænken, der hedder Train, måler 120 cm i længden, 45 cm i bredden og 120 cm i højden, og vil med dets smukke, varme farve indbyde enhver til at slå sig ned.

Train kan både anvendes som et enkeltstående møbel, men også som siddeplads ved et spisebord eller et lille kaffebord vil den passe perfekt.

Kun til indendørs brug, eller udendørs hvis den kan stå i tørvejr.

 

Pris 48ookr