Morsø S80-90

Smuk pejs med fladskærmseffekt Den er indbygget, den er kæmpestor, og så ligner pejsen mest af alt et eksklusivt fladskærmstv. Designnyheden S80 er et nyt bud på en pejseindsats, der effektivt spreder varme og hygge i boligen.

Med et firkantet formsprog i kulsort glas og mål, der slår alle andre indbyggede pejseindsatser af banen, bliver Morsø S80 uden tvivl en eftertragtet nyhed hos landets boligejere. Hængslerne er diskret skjulte i ovnens design, mens en stor, sodfri glaslåge sørger for smuk og uforstyrret kig til flammerne. Pejsen fremstår som et eksklusivt og hypermoderne stykke kunst, der sætter væggen i flammer og indtager indretningen med manér.

Morsø Pejse med funktionalitet i top Selvom den nye stålovn er flot og flad på væggen, er der ikke gået på kompromis med den kendte Morsø-kvalitet. S80 er svanemærket og fungerer med den senest udviklede forbræn-dingsteknik. Det betyder for eksempel, at ovnen selv tilfører luft i brændkammeret, og alle gasser afbrændes.

Det lukkede ildsted tager ekstra store brændestykker, mens et slankt håndtag i rustfritstål giver et godt tag i lågen. Håndtaget er et såkaldt koldt greb, der sikrer, at ingen brænder fingrene, når ovnen skal forsynes med nyt træ.

Teknisk information
Drifteffekt3-9 kw
Opvarmer45 -135 m2
Højde564 mm
Bredde892 mm
Dybde450 mm
Brændelængde67 cm

Morsø 5660

Morsø 5660 indsats er avanceret pejseindsats, som lever fuldstændig op til vores håndværksmæssige traditioner. Designet er stramt, moderne og stilrent, imens støbejernets rå og levende struktur giver indsatsen en rustik fremtoning.

Vores innovative indsats har et avanceret forbrændingssystem med tilførsel af tertiær luft, så ovnen lever op til de strengeste, moderne krav til miljørigtig fyring.

Pejsen har et ekstra stort brændkammer, der kan rumme brændestykker på op til 50 cm – til de kolde vinteraftener

Teknisk information
Drifteffekt4-8 kw
Opvarmer60-120 m2
Højde586 mm
Bredde770 mm
Dybde436 mm
Brændelængde50 cm

Morsø 1710

Brændeovnens effektivitet og pejsens hygge er samlet i Morsø 1710 pejseindsats.

Den praktiske pejs Morsø 1710 med konvektion er en pejseindsats i klassisk Morsø design. Indsatsen er forsynet med en stor ovnlåge med glasparti og rudeskyl. Pejseindsatsen har støbt rist, askehylde og askeskuffe. Askeskuffen betjenes via ovnlågen , og det gør pejseindsatsen nem at betjene og rengøre. Kan opvarme op til 120 m2.

Teknisk information
Drifteffekt4-8 kw
Opvarmer60-120 m2
Højde560 mm
Bredde650 mm
Dybde497 mm
Brændelængde40 cm

Morsø 5460

Touch-screen på væggen Morsø’s nye pejseindsats. Den høje front af sort glas åbner sig til beskueren og den afrundede dør giver pejse-indsatsen et helt specielt moderne præg, der i udseendet minder om en touch-screen super trendy pejs, og samtidig er affektionsværdien stor fra de synlige hængsler og håndtaget i sort bakelit, som er arven fra de gamle klassiske Morsø ovne.
Morsø Pejse med Luftregulering i støbejern

Indsatsen er nem at betjene, idet ovnens luftindtag – og dermed forbrænding og varme – styres fra ét enkelt greb, som er udformet i støbejern. Pejsen har som hele serien et avanceret forbrændingssystem med tilførsel af tertiær luft, så ovnen lever op til de strengeste krav til miljørigtig fyring og er svanemærket. Morsø Pejs 5460 vil kunne opvarme boliger på helt op til 120 kvadratmeter.
Teknisk information
Drifteffekt3-8 kw
Opvarmer45-120 m2
Højde818 mm
Bredde547 mm
Dybde391 mm
Brændelængde30 cm