Anderledes og dekorativ bog til opbevaring fra House Doctor. Treasures findes i tre designs.

Vælg mellem sart blå (If your life was a book – what whould the title be?)

Sort/hvid (Big savings)

Lysebrun (Momories from a life of travel).

Brug bogen til de små ting og sager, du gerne vil have styr på. Til dine nøgler i entreen, til gavebånd på kontoret eller smykker på badeværelset. Bogkassen lukkes nemt med magnetlukning. De fine bogkasser giver et sjovt og flot twist til indretningen. Bøgerne er lavet af MDF og kanvas. Mål: 16×22 cm. H.: 7 cm.

Pris pr. stk. 100kr

Skønt kuffertsæt fra House Doctor i stål. Kuffertsættet består af 2 flotte kufferter i 2 forskellige størrelser. Perfekt som opbevaring til legetøj på børneværelset eller til magasiner, kontorartikler eller andre ting og sager, der ikke skal ligge fremme. Passer fantastisk ind i det moderne hjem og i alle rum i din indretning. Sættet er sammensat af to lækre blå nuancer og lukkes med en fin lille lædersnor som en ekstra lille detalje og i flot kontrast til stålet. Den store metalkuffert har en skøn lyseblå nuance, mens den mindre kuffert har en smuk mørkeblå farve. Brug dem som en simpel detalje i din indretning.

S: 52x26x20 cm, L: 60x36x24 cm

Vi har dem i butikken nu og flere kan bestilles hjem

PRIS: 1100kr

Mangler du en smart måde at opbevarer småting i hjemmet på? Conical kurvene fra House Doctor er lavet af gran og papir. Kurvene er i en flot naturlig brun farve, som passer godt til den moderne indretning. Conical kurvene har to hanke og er perfekte til opbevaring af toiletpapir på badeværelset, tæpper i stuen, småting på et værelse og den store er perfekt til brænde. Hos os kan du købe kurvene enkeltvis.

S: l: 37 cm, b: 16 cm, h: 37 cm PRIS: 100kr

M: l: 43 cm, b: 25 cm, h: 45 cm PRIS: 150kr

L: l: 49 cm, b: 33 cm, h: 53 cm PRIS:200kr

De er i butikken nu.