Empire 2 er med sin buede front og lyseffekt en moderne og dekorativ elektrisk pejs til de fleste hjem. Lysstyrken i flammerne såvel som i sidebelysningen på stensiderne reguleres nemt og hurtigt takket være appen på din smartphone.

Skulle behovet for varme opstå, så aktivere du den lille varmeblæser i pejsen.

Det medfølgende tilbehør i form af keramiske brændestykker, aske/kul giver sammen med de naturtro flammer fra evoflame-teknologien en dejlig, lunende oplevelse.

Se den i butikken

Pris: 12.995,-

Midori er vores elegante væghængte elektriske pejs, hvor ilden kan nydes fra tre sider. Den er ideel, hvis du ønsker at anvende den som rumdeler, eller hvis du ønsker at nyde ilden fra flere positioner.
De keramiske brændestykker samt de antireflekterende glas i siden og fronten sikrer en hyggelig og realistisk oplevelse af ild i stuen.

Midori leveres i farven sort.

El-pejsen styres med en gratis app fra din telefon…

Du kan vælge om den ska give varme eller om du kun vi have hyggen af flammerne der bevæger sig

 

Se den i butikken

Prisen for denne er: 13.995kr

 

Compton 1000 er en af vores mest populære væghængte elektriske pejse. evoflame® ultraHD®
Ilden breder sig over ca. 1 meter i bredden, og effekten forstærkes af de antireflekterende glas i siden og fronten, som fremhæver ilden.
Lysstyrken i bålet og valget mellem varme og ingen varme, styres nemt med den tilhørende app.
Varmeblæseren sidder skjult i pejsen, så du kun svagt kan høre den, når du ønsker varme. Ellers ser og hører du den ikke.
De dekorative keramiske brændestykker sikrer sammen med gløde- og askeeffekterne, at det bliver så realistisk som overhovedet muligt.
Strømforbruget til selve ilden er forsvindende lavt, da ilden produceres af lavenergi LED-dioder sammen med en lydløs og sparsommelig blæser.
Du får hermed glæden og hyggen ved at have bragt ilden ind i stuen, men du gør det på den grønnest tænkelige måde.

Se den i butikken

Prisen for denne er: 21.995kr