Såååå fede krukker

Skab sommerstemning på terrassen med smukke udendørskrukker. Concrete fra House Doctor består af 2 flotte udendørskrukker, lavet af cement i en lys grå tone. De 2 krukker kommer i 2 størrelser og har et flot rillet mønster, der giver et flot look på terrassen eller ved din hoveddør. Stil krukkerne sammen i en lille klynge, og skab et stemningsfuldt hjørne med farverige sommerblomster eller grønne planter. Krukkerne er frostsikre og har huller i bunden, så vandet kan løbe væk, når det regner.

Vi har dem i butikken, flere kan bestilles hjem og så kan du hente her i butikken.

S: dia: 40 cm, h.: 40 cm,

L. dia: 50 cm, h.: 50 cm

PRIS FOR ET SÆT: 1100,-

Med vaser kan du nemt skabe en hyggelig stemning i hjemmet. Bobbles fra House Doctor er en smuk vase i grå lavet af ler, som passer til de fleste hjem. Vasen har et organisk formsprog og bløde former, som giver en skøn elegance og atmosfære til boligindretningen. Vasen er den perfekte lille detalje på spisebordet, sofabordet eller i vindueskarmen. Skab ekstra liv ved at putte grene eller friske blomster i vasen.

Bobbles har en diameter på 24 cm. og en højde på 35,5 cm.

Kommer i butikken inden længe og kan sagtens sendes.

PRIS: 460kr

 

 

Hvem elsker ikke friske blomster på bordet i en smuk vase? Med Rock fra House Doctor får du en flot vase i et rustikt look, som giver personlighed til indretningen. Vasen har en højde på 30 cm. og en diameter på 14 cm. og er i en enkel cylinderform. Den er lavet i glas, og har en flot blålig rå glasering på ydersiden, som vil passe til de fleste indretninger. Du kan stille vasen alene med en flot buket blomster i eller på en bakke med et par lysestager for en fin opstilling. Vær opmærksom på at farve og finish vil variere.

h: 30 cm, dia: 14 cm

Vi har den i butikken og er allerede vild populær.

PRIS: 350kr

En smuk og unik vase er landet i sortimentet hos House Doctor. Navnet er Ada, og denne vase vil med garanti blive et hit blandt de fleste. Placér vasen i vindueskarmen, på reolen eller middagsbordet og den vil alene kunne sætte sit præg på indretningen i hjemmet. Tilføj en farverig buket blomster fra haven eller skoven i nærheden og vasen vil med det smukke sorte stel løfte farverne og skabe blikfang, hvor end den bliver placeret.

Ada måler 15 cm i diameter og 12 cm i højden (denne størrelse er den mellemste af serien)

Er i butikken nu.

PRIS: 130kr

Potten er fremstillet i resin og pulveriserede sten, hvilket giver den et flot beton look. Det rå look giver masser af personlighed til din indretning. Dekorér potten med smukke, grønne sukkulenter eller en dekorativ kaktus, og skab liv og stemning i indretningen.

Vi har denne i butikken.

Dia.: 17 cm, h.: 20 cm

PRIS: 170kr