GASPEJSE

Gaspejse med fokus på design og brugervenlighed

Hos Jysk Pejsecenter har vi gennem flere år beskæftiget os med gaspejse. Det er en populær løsning, når man vil skabe en hyggelig stemning i hjemmet. Der er mange fordele ved at vælge en lukket gaspejs når det kommer til at tænde op, betjene, vedligehold og rengøring.

Vores gaspejse kan tændes med en tilhørende fjernbetjæning, og nogle kan også tændes med en app, så du kan styre pejsen med din smartphone. Rengøringen bliver også hurtigt en leg, når der ikke skal tænkes på aske, støv eller lignende.

Derudover kan man selv vælge om man ønsker at bruge flaskegas eller naturgas ved flere af vores pejse.

Vi får ofte spørgsmål til om denne type pejse er dårlige for miljøet, og de er ikke en af de store syndere på den front. Sammenlignet med oliefyr og elvarme, kan du roligt fyre op for pejsen uden dårlig samvittighed.

SE VORES UDVALG AF LUKKEDE GASPEJSE.

Designer gaspejse

Der er mange muligheder i forhold til montering og design, når man taler om vore lukkede gaspejse. Vi tilbyder pejse med en, to eller tre glassider. Vi forhandler også pejse, der kan monteres i en væg. På den måde kan den have en gennemgående effekt, hvor pejsen er synlig på begge sider. Det vil altså sige at pejsen kan nydes og sprede varme samtidig i stuen og spisestuen.

Derudover tilbyder vi flere forskellige designs, så du kan få den gaspejs, der passer til dit hjem. Vi har forskellige størrelser af lukkede gaspejse.

Hos Jysk Pejsecenter forhandler vi både pejse fra DRU og Vento.

Kontakt os

Vi står naturligvis altid klar til at vejlede i forhold de omgivelser I ønsker at få en gaspejs. Rummets størrelse, isolering og varmekilder har alt sammen indflydelse på hvilken pejs, der passer bedst til jeres behov.

Har du brug for vejledning til at finde din nye pejs, så kontakt os i dag på 75 72 26 93 eller info@jyskpejsecenter.dk.

 

 

Derudover forhandler vi også:

 

Se også vores udvalg af brændeovne fra, blandt andre: