HWAM BRÆNDEOVN

Kvalitets brændeovne fra Hwam

Hos Jysk Pejsecenter forhandler vi et stort udvalg af Hwam brændeovne. Hwam har 35 års erfaring med at designe og konstruere brændeovne.

De er anerkendte for at udvikle brændeovne, der både er æstetiske og produceret i høj kvalitet. Design har altid været vigtigt for Hwam familien, og derfor har de samarbejdet med flere forskellige designere, for at kunne give kunderne et bredt og varieret udvalg af smukke brændeovne.

SE VORES UDVALG AF HWAM BRÆNDEOVNE HER.

Hwam brændeovn, der passer til dit hjem

Hos Jysk Pejsecenter er vi specialister i monteringer af mange forskellige brændeovne og pilleovne. Hwam brændeovne er ikke en undtagelse.

Vi forhandler mange forskellige modeller af Hwam brændeovne. Vi tilbyder både brændeovne på piedestal eller med forskellige typer af låger.

Når man taler Hwam brændeovne er der kælet for designet og derfor er der ofte skjult brændefag og varmemagasin.

Hwam producerer brændeovne, der passer til de fleste hjem. I nogle hjem er brændeovnen den primære varmekilde, hvorimod i andre hjem er brændeovnen der for at skabe den hyggelige stemning ved flammernes knitren og det varme gullige skær.

Jysk Pejsecenter vejleder jer altid gerne, så I kan få den brændeovn, der passer til jeres behov. Der findes både modeller med store og små brændekamre.

Komfort på en HWAM brændeovn betyder, at du som ejer af en brændeovn opnår følgende:

  • En brændeovn, som er let at tænde op i.
  • En brændeovn, hvor du ikke skal bruge tid på indstilling af lufttilførsel.
  • En brændeovn, der indstilles automatisk til den optimale, miljørigtige forbrændning
  • En brændeovn, der sørger for en jævn varme i hele forbrændningsperioden.
  • En brændeovn med en god brændselsøkonomi.

… Alt sammen takket være HWAM® Autopilot™

Vi hjælper jer med at udvælge den rigtige Hwam brændeovn

Efter at have udviklet brændeovne de seneste mange år, er antallet af flotte modeller fra Hwam ikke i den lave ende. Det kan godt være lidt af en udfordring at skelne mellem de mange modeller. Designet spiller en væsentlig rolle, men det er også vigtigt at I vælger en, der passer til jeres behov.

Hos Jysk Pejsecenter har vi opdelt Hwam brændeovne i modellerne med den klassiske af støbejern, den mere moderne og pejseindsatse.

Vi står naturligvis altid klar til at vejlede i forhold til de omgivelser I ønsker at få en brændeovn. Rummet størrelse, isolering og varmekilder har alt sammen indflydelse på hvilken brændeovn, der passer bedst til jeres behov.

Har du brug for vejledning til at finde din nye brændeovn, så kontakt os i dag på 75 72 26 93 eller info@jyskpejsecenter.dk.

 

 

Vi forhandler også brændeovne fra:

Derudover forhandler vi også: