DecoFlame Montreal gennemgående biopejs

Super flot biopejs fra Decoflame

Kom ind i butikken og se denne flotte biopejs. Den findes i flere længder, flere farvemuligheder for glas og casingen findes i f.eks. hvid, børstet stål og diverse RAL-farver. 

Man kan få en manuel brænder, hvor man hælder bioethanol på og tænder med en lighter og man kan få den med elektrisk brænder hvor man ligeså hælder bioethanol på, men så tænder man på en knap på ovnen, på sin app eller fjernbetjening.

En biopejs skal ikke bruge skorsten.

Decoflame Montreal findes i forskellige varianter, denne model er den gennemgående model. Denne specifikke model er ideel hvis man ønsker at kunne se flammerne fra siden i to forskellige rum. Placer den i væggen imellem de to vigtigste hyggerum i hjemmet for at få maksimalt udbytte af den.

Kan laves i specialmål.

Montreal fås enten med en elektronisk eller manuel brænder. Den elektroniske brænder er Decoflames "Denver e-Ribbon Basic" brænder med seks flammetrin, hvoraf det ene er Eco, Den kan styres med Bluetooth/Decoflame App og fjernbetjening. Den manuelle brænder betyder at flammernes intensitet, styres ved manuel åbning/lukning af brændkammeret.