DesignFire

DesignFire producerer flotte vand- og biopejse, der passer ind i de fleste hjem. Disse ovne er en oplagt løsning for dig, der gerne vil have den hyggelige effekt, som en pejs giver til et hjem, men uden at skulle eje en brændeovn.

DesignFire Elektrisk biopejs

  • Du får alt det bedste samlet i denne elektroniske biopejs fra DesignFire.
  • Fås i mange modeller
  • Lang brændetid 

Mystic Steamfire fra DesignFire

  • Vandpejs i højeste kvalitet, som fås i mange størrelser.
  • Inkl. fjernbetjening
  • Lys: LED

Stilrent design

DesignFire går højt op i deres stilrene design, der især passer godt ind i det moderne hjem, men som ville kunne passe ind i stort set hvilken som helst bolig. Deres pejse kan bruges i mange forskellige værelser i hjemmet, så du kan skabe hygge lige der, hvor du gerne vil have det.

Biopejs giver varme uden besvær

DesignFire laver ethanolpejse, som også kan kaldes biopejse. Disse er den oplagte løsning til dig, der gerne vil opnå hygge.

Flotte og dekorative vandpejse

Hvis du er på udkig efter den hyggelige og dekorative effekt, som kommer fra at have en pejs med åben ild, så er en vandpejs en god løsning. DesignFires flotte Mystic Steamfire er det rette valg til dig, der er på udkig efter det hyggelige og varme lys, som en pejs giver, men som ikke er interesseret i at bruge det som en varmekilde.

Vandpejsen fungerer ved, at LED-lys oplyser vanddamp, der med avanceret teknologi bliver danner en kontrolleret tåge, der ligner flammerne fra åben ild. Den fås i flere forskellige længder, så du kan finde en, der passer præcis til dit behov.

Da en vandpejs ikke bruger rigtig ild, er det både en miljø- og børnevenlig løsning for dig, der gerne vil have det hyggelige lys, der ligner ild, men uden risikoen for at brænde sig. Vandpejsen kan endda hjælpe på indeklimaet, hvis dit hjem har problemer med at være for tørt.

Mystic Streamfire er også yderst velegnet til restauranter, da man der ikke har brug for varmen men hyggen.