LOTUS Liva 5G brændeovn

Tekniske specifikationer

Energieffektivitetsklasse Energimærkning
Nominel effekt (kw) 7,3
Drift effekt (kw) 3-8
Opvarmer (m2) 45 - 120
Virkningsgrad % 78
Højde (mm) 1032
Bredde (mm) 504
Dybde (mm) 435
Røgafgang top passer til Ø 150
Røgafgang bag passer til Ø 150
Vægt (kg) 147,5
Brændekammerbredde (cm) 33
Kan ses i butikken? Ja

Liva 5G


Sammensæt din egen ovn

Det nye flotte facelift til modellerne i Liva 5 og 6 serierne holder på de klassiske dyder og stilfulde design.

Forbrændingsteknikken er på samme høje niveau som altid. Med baggrund og viden omkring den tidligere Liva serie er alle materialer omhyggeligt udvalgt og ekstra holdbare. Med en lågeplade på intet mindre end 5 mm kraftigt stål, støbejernsbagramme og praktisk låge ved brændefaget får du en yderst robust ovn. Alle modeller har dobbelt glas og Lotus Turbo-Clean rudeskyl. Vælger du en variant med sideglas, så er der også rudeskyl på sideglasset.

Vi har forbedret serien med en række nye detaljer som soft close lukketøj. Et unikt udviklet cool-hand designet håndtag der ligger ergonomisk godt i hånden og kan betjenes uden handske. Med de indbyggede stillefødder er det lettere at placere ovnen på ujævne overflader som f.eks. klinkegulve. Liva serien har mulighed for tilslutning til ekstern forbrændingsluft.

Liva 5 er med sine 100 cm den mindste ovn i Liva-serien.
Ovnene tilbydes i 4 varianter, hver med deres eget elegante præg.

De to grundlæggende ovne er henholdsvis med stålpaneler og indbygget sideglas, så den fine forbrænding kan nydes fra endnu flere vinkler.

Derudover tilbydes Liva 5 også med to spændende stenbeklædninger på side og top. Enten med den klassiske fedtsten der med sin unikke evne til at lagre varme altid er populær. Eller den spændende sandstensbeklædning, en flot og levende sten, der giver din ovn et unikt look.

Topplade Fedtsten/Indian Night

Afstand til brændbart materiale

  • Bag ovnen: 150mm
  • Foran ovnen: 800mm
  • Ved siden: 300mm