Termatech Cuneo biopejs

Tekniske specifikationer

Keramisk brænder 5820LB
Eksikvering Med læbe
Højde (mm) 105
Bredde (mm) 530
Dybde (mm) 260
Kapacitet (L) 0,8
Forbrug (L/t) 0,30
Brændetid (t) 3
Varmeeffekt (kW) 2
Rumvolume (min m2) 25
Kan ses i butikken? Nej

 

Cuneo

TermaTech Cuneo er en mindre fritstående biopejs i et tidløst design, der med sit beton-look passer i både moderne og klassiske indretninger. På grund af sin størrelse er den især velegnet til brug på et bord eller en skænk.

Med en fritstående biopejs som Cuneo er det let at bringe hyggen fra den varme ild hjem til dig. Cuneo kræver nemlig ingen installation, så du kan placere og flytte rundt på den, som du vil. En fritstående biopejs kræver heller ingen skorsten, da den i stedet for træ brænder på bioethanol, hvorfor den også er et godt valg for dig, der bor i lejlighed. På en bioethanol-opfyldning brænder Cuneo fritstående biopejs cirka 3 timer, og den yder 2 kilowatt varme.

Sikkerhed

Det helt særlige ved TermaTechs keramiske brændere er den utrolig høje sikkerhed. Brænderne har en patenteret keramisk, porøs kerne hvor det flydende brændstof absorberes helt af den keramiske kerne. Det betyder også, at ethanolen ikke kan løbe ud, men derimod bliver optaget i stenkernen. Flammerne styres ved, at ethanolen langsomt fordamper og blandes med ilt, inden den antændes.

Det er altså ikke bioethanolen, der antændes, men derimod dampene fra den keramiske sten. Dette patenterede forbrændingssystem giver en 30-40 % længere brændetid og en bedre økonomi sammenlignet med andre brændere. Det giver dig den sikreste åbne ild på markedet. Forbrændingen er CO2-neutral, og den keramiske sten i brænderen skal aldrig udskiftes. Som en ekstra sikkerhed er påfyldningsstudsen adskilt fra brændeåbningen, så det er umuligt at hælde bioethanol på, når pejsen er tændt.

Bioethanol CL100

Bioethanol CL100 er specialudviklet til og testet specifikt med keramiske brændere fra TermaTech. Det sikrer, at du får den bedst mulige forbrænding. Derfor fraråder vi, at der bruges andet flydende brændstof i vores biopejse end CL100, da kernen ellers kan miste evnen til at optage bioethanolen.

Bioethanol CL100 er det reneste tilgængelige brændstof, og det skaber en smuk, gullig flamme. Bioethanolen brænder 100 % rent uden røg, lugt eller aske. Derfor kan vores biopejse installeres utrolig mange steder – blandt andet i lejligheder, huse, butikker og erhvervslokaler.