TermaTech Umbria biopejs

Tekniske specifikationer

Keramisk brænder Ja
   
Højde (mm) 650
Bredde (mm) 740
Dybde (mm) 340
Kapacitet (L) 1,5
Forbrug (L/t) 0,5
Brændetid (t) 3-4
Varmeeffekt (kW) 3
Rumvolume (min m2) 35
Kan ses i butikken?

Ja

Udstillingsmodel sælges

Før: 9495kr NU: 4500kr

 

 

Umbria

TermaTech Umbria vægpejs har et moderne og tidløst design. Umbria har en bagplade i sort glas, hvilket giver ekstra dybde i flammerne.

Sikkerhed

Det helt særlige ved TermaTechs keramiske brændere er den utrolig høje sikkerhed. Brænderne har en patenteret keramisk, porøs kerne hvor det flydende brændstof absorberes helt af den keramiske kerne. Det betyder også, at ethanolen ikke kan løbe ud, men derimod bliver optaget i stenkernen. Flammerne styres ved, at ethanolen langsomt fordamper og blandes med ilt, inden den antændes.

Det er altså ikke bioethanolen, der antændes, men derimod dampene fra den keramiske sten. Dette patenterede forbrændingssystem giver en 30-40 % længere brændetid og en bedre økonomi sammenlignet med andre brændere. Det giver dig den sikreste åbne ild på markedet. Forbrændingen er CO2-neutral, og den keramiske sten i brænderen skal aldrig udskiftes. Som en ekstra sikkerhed er påfyldningsstudsen adskilt fra brændeåbningen, så det er umuligt at hælde bioethanol på, når pejsen er tændt.