Termatech TT60W brændeovn

Tekniske specifikationer

Energieffektivitetsklasse Energimærkning
Nominel effekt (kw) 6
Drift effekt (kw) 4-8
Opvarmer (m2) 30-120
Virkningsgrad % 83
Vægt (kg) 115,5
Højde (mm) 666
Bredde (mm) 460
Frisk tilslutning mulig Ja
Konvektionsovn Ja
Rudeskyl Ja
Askeskuffe Ja
Regulerings håndtag 1
Tilslutning ovenud el. bagud Muligt/Muligt
Kan ses i butikken? Nej

TT60W – Væghængt brændeovn

Minimalistisk

TT60W er den væghængte brændeovn i TT60-serien.

Med sit minimalistiske og rene design er den skabt til den moderne og tidløse bolig, hvor der fokuseres på enkelthed og funktion.

Fordelen ved en væghængt brændeovn er, at man opnår et særdeles let, enkelt og stilrent udtryk, hvorved TT60W bliver centrum i rummet, når den er i brug, men samtidig er utrolig diskret, når den ikke er. Væghængte brændeovne passer særligt godt ind i mindre rum, da de ikke tager noget gulvplads.

En spændende detalje er, at TT60W ligeledes er udstyret med 4 stillefødder. Det muliggør, at den også kan monteres på for eksempel en betonbænk eller bygges ind i en beton- eller muret konstruktion – mulighederne er mange.

Med en dybde på blot 37cm virker TT60W visuelt som en lille brændeovn, men ikke desto mindre har den en brændkammerbredde på 38cm, hvilket gør den meget anvendelig.

TT60W er som standard leveret med en lukket topplade, men kan nemt laves om til topafgang vha. en anden topplade, der er ekstraudstyr. Som yderligere ekstraudstyr tilbydes et olieret egetræshåndtag samt friskluftstuds med enten bund- eller bagudgang.

Afstand til brændbart materiale

  • Bag ovnen: 75
  • Bag ovnen med isoleret rør: 50
  • Til siden: 350
  • Til siden med isoleret rør: 350
  • Møbleringsafstand foran: 1100