Termatech tilbehør

Når du ejer en brændeovn eller pejs, er der meget tilbehør, der er rigtig godt at have. Det rette tilbehør er ikke kun funktionelt, men ser også godt ud, og det kan derfor i mange tilfælde anvendes som en del af din indretning i hjemmet omkring din brændeovn eller pejs. TermaTech laver flot og enormt brugbart tilbehør, der gør det nemt for dig at bruge og vedligeholde din pejs eller brændeovn. 

Termatech pejsesæt

Termatech Edge pejsesæt

Termatech pejsesæt i cylinder

Ø: 15 cm, H: 33 cm

Termatech glasrens

TermaTech Kindling Cracker

Termatech Varmeflytning

Termatech varmeflytning

Heat Power Evo Turn Varmeflytning

Heat Power EVO varmeflytning

Funktionalitet i fokus 

TermaTech trækker på deres store erfaringer inden for brændeovne og pejse, når de udvikler deres tilbehør, og det betyder, at du med TermaTech tilbehør kommer til at få lige præcis det, du har brug for til din pejse eller brændeovn. Det kan være alt fra opbevaring af brænde til effektive plejeprodukter. Når du sørger for at købe tilbehør fra et godt brand som TermaTech, kan du vide dig sikker på, at det er skabt til at holde, være effektivt og på samme tid se godt ud. 

En naturlig del af indretningen 

Der er mange, der tænker på brændeovnstilbehør som værende grimt og ikke særlig dekorativt for hjemmet, men det er ikke tilfældet med TermaTech, hvor det store fokus på funktionalitet ikke betyder, at de er gået på kompromis med æstetikken. Alt det tilbehør, du ofte skal have fat i, er oplagt at have stående tæt vej din brændeovn eller pejs, og det er derfor rart, at det både matcher brændeovnen, men også resten af hjemmet. Dette er nemt med TermaTechs flotte tilbehør, der ser lige så godt ud som deres brændeovne og pejse. 

Det er oplagt at indrette et hyggeligt hjørne til pejsen eller brændeovnen, men lige meget, hvor i hjemmet du har den stående, kan det flotte tilbehør fra TermaTech nemt komme til at passe ind ved siden af det. Det giver et flot og sammenhængende udtryk og gør det desuden nemt at bruge din pejs eller brændeovn.