NORDAL

Nordal forhandler – Jysk pejsecenter

Hos Jysk Pejsecenter forhandler vi Nordal interiør. Nordal er en dansk familieejet virksomhed, som er kendt for deres unikke designs. De beskæftiger sig både med minimalistiske og luksuriøse designs, samt de lidt mere vågede designs til dem, der vil sætte ekstra præg på deres hjem.

SE VORES UDVALG AF NORDAL INTERIØR HER.

Tilbehør til pejs – din Nordal forhandler

Hos Jysk Pejsecenter har vi udvalgt nogle af Nordals lækre produkter, som vi tænker vil gå godt sammen med det smukke skær fra jeres nye pejs.

Nogle af varerne er også meget praktiske, hvis I har planer om at anskaffe jer en ny pejs eller brændeovn. Blandt andet, forhandler vi Nordal kurve og tæpper. Tæpperne er perfekte hvis gulvet skal beskyttes mod aske eller hvis der skulle hoppe en glød ud af pejsen. Vi forhandler Nordals flotte vævede tæpper i flere størrelser og farver.

Derudover forhandler vi Nordal kurve i både jern, træ, bambus og bananfibre. På den måde kan I få den brændekurv, der passer bedst ind i jeres hjem.

Andet interiør hos Nordal forhandler

Vi forhandler også andet interiør, som kan pynte fint i hjemmet – måske endda ved siden af jeres nye pejs eller brændeovn. Vi sælger brugskunst, heriblandt, urtepotter, spejle og lysestager.

Det kan også være at I er på udkig efter bænke, stole eller et skab? Vi sælger flere forskellige af Nordals flotte møbeldesigns.

Kontakt os

Hvis I har spørgsmål til pris, levering, specifikationer eller lignende, er I velkomne til at kontakte os! Vi kan kontaktes på telefon: 75 72 26 93 og mail: info@jyskpejsecenter.dk.

 

Nordal Forhandler

Se også vores udvalg af brændeovne fra, blandt andre: