Lincoln elektrisk biopejs fra Planika

Tekniske specifikationer

Type Biopejs
Størrelse (cm) H: 105 x B: 106 D 39
Materiale MDF og Stål
Vægt (kg) 75
Kapacitet (l) 6
Varmeeffekt (kW) 2,5 - 3,1
Farve Hvid
Brandkar Justerbar
Brændstof/Drivmiddel Bioethanol 96,6%
Forbrug (pr. fyldning) 22 timer
Kan ses i butikken Ja
   
Normalpris: 

Pris: 26.625,-

Vores udstillingsmodel:

Pris: 19.000,-

Lincoln - Kom og se den i butikken

Til dig der synes at installationen af en pejs kan være krævende, tilbyder vi Lincoln. Lincoln kan installeres på steder hvor du troede, at en pejs syntes umulig at installere. Solgt som en enkelt og klar til brug enhed, kan denne traditionelle pejs med bioethanol installeres af brugerne selv uden yderligere teknisk inspektion. Alt hvad du behøver er en stikkontakt.

Denne biopejs er elektrisk og det er noget af det mest sikre på markedet. Man fylder tanken via en pumpe og pejsen siger selv stop når den er fuld, derved undgår man overfyldning. Man skal ikke bruge lighter til denne biopejs, den har en fjernbetjening, men kan også betjenes på et skjult panel foran på ovnen.

Der er gitter med til at sætte foran på ovnen til hvis man har mindre børn eller man får nogle pilfingre på besøg. Gitteret sidder fast med magneter og er lige til at fjerne når det ikke skal bruges.

Lincoln er en alternativ model, der bevarer funktioner i en bioethanol-enhed, men ligner en klassisk pejs. Det kombinerer den mest avancerede teknologi og attraktive udseende, hvilket gør det til et ideelt alternativ til traditionelle pejse.