PEJSEINDSATS

Stort udvalg af pejseindsatse

Hos Jysk Pejsecenter har vi et stort udvalg af pejseindsatse fra flere forskellige anerkendte producenter. Vi har flere års erfaring indenfor pejseindsatse, og kan give jer vejledning til at vælge den pejseindsats, der passer til jeres behov.

Der er flere faktorer, der spiller ind når man skal udvælge den rigtige pejseindsats. Først og fremmest har det betydning om pejseindsatsen er jeres primære varmekilde eller om det blot er hyggen ved at kunne samles i flammernes skær på de kolde vinterdage, der er i fokus.

Derudover findes der ikke to ens hjem, og alt efter hvilken type hus, hvilken størrelse rum, og hvor store vinduespartierne i rummet er, er essentielt for hvilken pejseindsats, der passer til jeres behov. Derudover har designet også en væsentlig betydning, og I skal vælge en indsats, der passer ind i jeres hjem.

SE VORES PEJSEINDSATSE HER.

Opvarm hele huset med pejseindsats

Vores pejseindsatse er i stilrent design og er lavet så I får mest muligt udsyn til flammerne. Vores pejseindsatse fra Lotus er moderne i deres design, med fokus på et stort glasareal, og et metallisk udtryk.

Flere af vores pejse har indbygget ventilation, og giver rig mulighed for at fordele varmen i flere rum. Vores Lotus pejseindsats er udstyret med en rist hvorigennem der suges kold luft. Den kolde luft bliver opsvarmet og kan derefter blive blæst ud i det pågælende rum, eller føres videre via nogle rør.

Kontakt os ang. pejseindsats

Hvis I går og overvejer at få monteret en pejseindsats i jeres hjem, sommerhus eller lignende, så tag kontakt i dag. Vi vejleder jeg til at vælge den rigtige og kan hurtigt give jer en pris på hvad en pejseindsats vil koste samt en udregning i forhold til montering.

Vi er specialister inden for området og sørger altid for at I får den bedste løsning til en fordelagtig pris.

 

 

Se også vores udvalg af brændeovne fra, blandt andre:

Derudover forhandler vi også: