SPARTHERM

Spartherm brændeovne

Hos Jysk Pejsecenter forhandler vi de anerkendte brændeovne og indsatse fra Spartherm. De er kendt for deres smukke designs og morderne løsninger.

Spartherm producerer nogle pejseløsninger ud over det sædvanlige og i super kvalitet fra Tyskland. Deres pejse er højteknologiske, og sikrer jer en funktionel løsning mange år ud i fremtiden.

SE VORES UDVALG FRA SPARTHERM HER. 

Spartherm pejseindsatse

Hos Jysk Pejsecenter forhandler og monterer vi de moderne pejseindsatse lavet af Spartherm. Vi forhandler flere forskellige typer af de populærer modeller. Vi tilbyder indsatse med hæve og sænke døre.

Derudover forhandler vi modeller med glas på en, to eller tre sider af pejseindsatsen. Så alt efter hvilket rum du ønsker at montere en pejseindsats, har du flere valgmuligheder.

Spartherm er eksperter på området og opfylder derfor alle sikkerhedskrav. Derudover fokuserer de altid på at skabe et bekvemmeligt design, der ikke gør rengøring og vedligeholdelse til en sur pligt.

Hos Jysk Pejsecenter forhandler vi Arte serien,  Mini serien og Varia serien. Arte serien passer perfekt ind i det moderne hjem, der består af store åbne rum.

Mini serien er lidt mindre pejseindsatse og passer perfekt til mindre rum, eller hvis I ikke ønsker at den skal optage for meget plads. Mini serien er den perfekte løsning hvis man har øje for detaljer og blot ønsker et mindre varmt skær og lyden af de knitrende flammer.

Varia serien er især karakteriseret af deres hæve/sænke låge, som gør at pejsen kan bruges både åben og lukket.

Kontakt os

Vi står naturligvis altid klar til at vejlede i forhold de omgivelser I ønsker at få en brændeovn eller pejseindsats i. Rummets størrelse, isolering, væggene og øvrige varmekilder har alt sammen indflydelse på hvilken pejs, der passer bedst til jeres behov.

Har du brug for vejledning til at finde din nye pejs, så kontakt os i dag på 75 72 26 93 eller info@jyskpejsecenter.dk.

 

Derudover forhandler vi også:

Se også vores udvalg af brændeovne fra, blandt andre: