Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

HETA Scan-Line Green 150 pilleovn med fedtstenstop

Tekniske specifikationer

Energieffektivitetsklasse A+
Nominel effekt (kw) 7,3
Drift effekt (kw) 3,6 – 7,3
Opvarmer (m2) 25-150
Virkningsgrad % 94
Højde (mm) 1035
Bredde (mm) 470
Dybde (mm) 614
Vægt (kg) 156+
Kan ses i butikken? Nej

Kategori: Mærker: , ,
Pris fra:

kr. 29.115,00

Downloads

HETA Scan-Line Green 150 pilleovn med fedtstenstop

Hygge og komfort

Med HETA Scan-Line Green 150 pilleovn med fedtstenstop gjort det nemmere at opvarme boligen uden at gå på kompromis med komforten. Den fuldautomatiske pilleovn ligner en almindelig brændeovn med glaslåge og synlige flammer, der spreder hygge i stuen.

Pillebrændeovnen er utrolig enkel at betjene via det store intuitive farvedisplay der sidder for oven. På displayet indstilles ønsket temperatur og effektniveau, og det er utroligt let at lave timerprogrammering, der hjælper med at spare på pilleforbruget.

Udover funktionen som boligens varmekilde fungerer HETA Scan-Line Green 150 pilleovn med fedtstenstop også som et møbel, der skal se godt ud og passe ind i boligens øvrige interiør. Ovnen findes også i sort stål/støbejern på alle flader og kan også udsmykkes med en fedtsten på både sider og top

Pilleovnen regulerer desuden selv lufttilførslen, så den altid brænder optimalt. Bliver temperaturen i rummet for høj, lukker ovnen automatisk ned, indtil der igen er varmebehov. Alt dette giver et optimalt og behageligt indeklima.

Afstand til brændbart materiale

  • Bag ovnen: 6 cm
  • Til siden: 9 cm
  • Møbleringsafstand: 70 cm

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨