HETA Scan-Line Prestige

Tekniske specifikationer

Energieffektivitetsklasse Energimærkning
Nominel effekt (kw) 8
Drift effekt (kw) 5-14
Opvarmer (m2) 50-170
Virkningsgrad % 79
Højde (mm) 501
Bredde (mm) 752
Dybde (mm) 463
Vægt (kg) 92
Brændekammerbredde (mm) 614
Kan ses i butikken? Nej
Varenummer Ikke mulig Kategori: Mærker: , , ,

kr. 21.165,00kr. 26.940,00

SCAN-LINE PRESTIGE INDSATS

Rent og stramt design

Scan-Line Prestige matcher moderne indretning, og med glas på op til tre sider kan du nyde udsigten til flammerne fra alle vinkler. Scan-Line Prestige fås i fire forskellige modeller. Uanset hvilken model du vælger, får du en elegant løsning i din bolig. Designet er rent og stramt, så det matcher moderne indretning.

Alle synlige sider er fremstillet i støbejern, og samtidig kan rammerne rundt om konvektionskassen laves på specialmål. Det diskrete håndtag åbner og lukker lågen lydløst, og du bestemmer selv, i hvilken side håndtaget skal placeres.

Få den pejs der passer bedst

Pejseindsatse har forskellige indbygningsmål og der er næsten altid en der passer til netop dine mål. Hvis du har tanker om en ny pejseindsats eller at sætte en pejseindsats ind i din åbne pejs, så tøv ikke med at henvende dig til os…

Erik kommer gerne ud og tager mål, måler op til ramme som kan speciallaves og han tjekker hvordan det står til med skorstenen og om der evt. skal en stålforing i.

Send gerne dine oplysninger til info@jyskpejsecenter.dk, medsend gerne billeder og lidt mål… dog ikke et must. Så får vi booket en tid til dig hurtigst muligt…