Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

HWAM 5530 fritstående modul med pejseindsats

Tekniske specifikationer

Energieffektivitetsklasse A
Nominel effekt (kw) 6,4
Virkningsgrad % 80/83
Højde (mm) 1685
Bredde (mm) 900
Dybde (mm) 450
Vægt (kg) 245(plus tilvalg)
Kan ses i butikken? Ja

Pris fra:

kr. 34.995,00

HWAM 5530

Brændeovnen til dig

HWAM har et bredt udvalg af flotte brændeovne, og det er derfor muligt at finde en ovn, der passer til stort set hvilket som helst hjem. Her får du en pejseindsats i et modul, så du egentlig har en brændeovn.

Hvis du er på udkig efter en gulvstående brændeovn, der skal være bred, har HWAM 5530 det du har brug for.

Det kan dog også være, du er interesseret i et en mere stilren og minimalistisk løsning, og her er en HWAM i40/55 pejseindsats et godt valg. HWAM i40/55 ligner indsatsen i modulet, men er i løs format og sættes ind i en nyopbygget væg, eller måske en eksisterende gammel åben pejs, det er dog ikke altid den passer ind med mål i en åben pejs.

Hwam i40/55 og også Hwam 5530 findes med 2 forskellige låger, enten fuld glaslåge med sort glaskant eller en låge med støbejerns kant.

HWAM 5530 

HWAM brændeovne og pejseindsatse, er det oplagte valg for dig, der er på udkig efter alle de gode fordele, der kommer med at fyre med brænde.

En HWAM 5530 brændeovn er udstyret med HWAM® Autopilot™ som standard og sørger for en god forbrænding – til gavn for både miljøet og brændebudgettet.

Ved hjælp af en bimetalfjeder reguleres lufttilførslen til brændkammeret automatisk, så  ovnen får præcis den luft den skal bruge i de forskellige faser. Bimetalfjederen udvider eller trækker sig sammen, alt efter temperaturen i brændkammeret – og derved reguleres der for et spjæld, så der hele tiden kommer den rette mængde luft ind til bålet.

Udstillet i butik

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨