TermaTech biotronic 99 biopejs

Tekniske specifikationer

Elektricitet: 230 V
Vægt (kg) 27,5
Kapacitet (L) 2
Brændetid (t) Max 10
Varmeeffekt (kW) 7
Rumvolume (min m2) 70
Kan ses i butikken? Ja pt. kun i nummeret mindre
Pris fra:

kr. 30.995,00

Biotronic præsentationsvideo

BioTronic 99

BioTronic 99 er den største af vores automatiske biopejse, og den har en brændetid på 4-6 timer. Med den får du uendelige designmuligheder, den mest avancerede teknologi, og da den ikke kræver en skorsten, kan du placere den i snart sagt alle rum.

Lette at bruge

I modsætning til manuelle biopejse, er det 100% sikkert og nemt at fylde biobrændsel på. Med BioTronic følger nemlig en elektrisk pumpe der kommunikerer med brænderes processor. Herved tillader pumpen kun at påfylde den rette mængde ethanol når brænderen er kold, og overfyldning og farlige situationer elimineres.

Sikkerhed

Det helt særlige ved TermaTechs keramiske brændere er den utrolig høje sikkerhed. Brænderne har en patenteret keramisk, porøs kerne hvor det flydende brændstof absorberes helt af den keramiske kerne. Det betyder også, at ethanolen ikke kan løbe ud, men derimod bliver optaget i stenkernen. Flammerne styres ved, at ethanolen langsomt fordamper og blandes med ilt, inden den antændes.

Det er altså ikke bioethanolen, der antændes, men derimod dampene fra den keramiske sten. Dette patenterede forbrændingssystem giver en 30-40 % længere brændetid og en bedre økonomi sammenlignet med andre brændere. Det giver dig den sikreste åbne ild på markedet. Forbrændingen er CO2-neutral, og den keramiske sten i brænderen skal aldrig udskiftes. Som en ekstra sikkerhed er påfyldningsstudsen adskilt fra brændeåbningen, så det er umuligt at hælde bioethanol på, når pejsen er tændt.

Bioethanol CL100

Bioethanol CL100 er specialudviklet til og testet specifikt med keramiske brændere fra TermaTech. Det sikrer, at du får den bedst mulige forbrænding. Derfor fraråder vi, at der bruges andet flydende brændstof i vores biopejse end CL100, da kernen ellers kan miste evnen til at optage bioethanolen.

Bioethanol CL100 er det reneste tilgængelige brændstof, og det skaber en smuk, gullig flamme. Bioethanolen brænder 100 % rent uden røg, lugt eller aske. Derfor kan vores biopejse installeres utrolig mange steder – blandt andet i lejligheder, huse, butikker og erhvervslokaler.

Kan ses i butikken