Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

TermaTech SPIN

TermaTech SPIN: udtryksfuldt flammespil

Det er nemt at nyde det udtryksfulde flammespil.
Hæld biogel i påfyldningsbeholderen*, sæt beholderen ned i foden,
der er lavet af rustfrit stål, og tænd. Derefter sætter du glascylinderen på,
som er lavet af borosilikatglas af høj kvalitet.

* Bemærk. Der må udelukkende anvendes biogel fra höfats.

Information

  • Kan anvendes som bordlampe, lanterne eller havefakkel.
  • SPIN 90 kan anvendes indendørs.
  • Brændetid ca. 60 min (SPIN 90), ca. 80 min (SPIN 120).
  • Materiale: Rustfrit stål og borosilikatglas.
  • TermaTech SPIN er kun tiltænkt privat brug.

Kan ses i butikken ✓

kr. 995,00

TermaTech SPIN – en magisk flammehvirvel

Findes der noget hyggeligere end at samles med venner og familie omkring levende ild på terrassen, balkonen, i haven eller indendørs? Med ild bliver alting endnu smukkere, hyggeligere og mere hjertevarmt. TermaTech SPIN bringer hygge og en fængslende magi til dig og dine kære med sit enestående flammespil.

SPIN er en fascinerende flammehvirvel, der skaber en magisk atmosfære. Nyd varmen fra flammehvirvlen og bliv fortryllet af den 500 % forstørrede flamme, der skabes vha. flammerotation og konvektionseffekt. TermaTech SPIN bringer ilden og atmosfæren hjem til dig.

Sikkerhed

Det helt særlige ved TermaTechs keramiske brændere er den utrolig høje sikkerhed. Brænderne har en patenteret keramisk, porøs kerne hvor det flydende brændstof absorberes helt af den keramiske kerne. Det betyder også, at ethanolen ikke kan løbe ud, men derimod bliver optaget i stenkernen. Flammerne styres ved, at ethanolen langsomt fordamper og blandes med ilt, inden den antændes.

Det er altså ikke bioethanolen, der antændes, men derimod dampene fra den keramiske sten. Dette patenterede forbrændingssystem giver en 30-40 % længere brændetid og en bedre økonomi sammenlignet med andre brændere. Det giver dig den sikreste åbne ild på markedet. Forbrændingen er CO2-neutral, og den keramiske sten i brænderen skal aldrig udskiftes. Som en ekstra sikkerhed er påfyldningsstudsen adskilt fra brændeåbningen, så det er umuligt at hælde bioethanol på, når pejsen er tændt.

Bioethanol CL100

Bioethanol CL100 er specialudviklet til og testet specifikt med keramiske brændere fra TermaTech. Det sikrer, at du får den bedst mulige forbrænding. Derfor fraråder vi, at der bruges andet flydende brændstof i vores biopejse end CL100, da kernen ellers kan miste evnen til at optage bioethanolen.

Bioethanol CL100 er det reneste tilgængelige brændstof, og det skaber en smuk, gullig flamme. Bioethanolen brænder 100 % rent uden røg, lugt eller aske. Derfor kan vores biopejse installeres utrolig mange steder – blandt andet i lejligheder, huse, butikker og erhvervslokaler.

Udstillet i butik

VI HOLDER LUKKET

mandag d. 24. juni

Vi er tilbage tirsdag d. 25. juni ✨