Stålskorsten

Stålskorsten 

Jysk Pejsecenter er selvfølgelig også helt inde i montering af stålskorstene og det er uanset om det er en ny skorsten der skal monteres sammen med en ny ovn, om det er en gammel skorsten der skal skiftes ud eller om det er en skorsten der sidder ude på husets facade, så klare de det hele.

Henrik og Erik har også monteret brændeovne i orangerier, hvor der er blevet en speciel plade op gennem taget til skorstenen.

De har efterhånden også lavet mange muret skorstene om til stålskorstene, det gør man ved at man piller skorstenen ned under tagfladen, nogle steder er det nødvendigt med stålforing ned gennem resten af skorstenen, men ellers sætter men den isolerert del af skorstenen, så det kun er den man ser oven over taget. Dette er en super god løsning, da mange muret skorstene i ældre huse er begyndt at blive dårlige. Denne løsning kræver blot at man har nogle tagsten/tagplader klar til Henrik og Erik, da en stålskorsten fylder mindre end end en muret skorsten og derved kommer der til at mangle tagsten rundt om den ny skorsten.

 


Hvis du skal bruge en ny skorsten, så kan du tage billeder af den gamle, et billede hvor man kan se tagfladens hældning og hvor højt skorstenen går op. Hvis du har mulighed for det så vil det også være perfekt med mål på længden af skorstenen og gerne lofthøjden i det rum din brændeovn står i (hvis skorstenen går gennem flere etager, så kan du også tage mål af højden der) Det vil hjælpe os rigtig meget med en prissætning af en ny skorsten til dig, så du tager bare det hele med ind i butikken og viser os, eller sender en mail på info@jyskpejsecenter.dk