Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Interiør

Find inspiration til indretningen

Danskerne er begyndt at gå meget op i deres indretning… men mange er også på udkig efter noget ikke alle andre har. I Jysk Pejsecenter, har vi mange lækre og anderledes produkter til hjemmet… 

Der er de unikke, gamle og retro ting fra Trademark Living… Det kan være gamle stenplatter fra Indien, der er blevet brugt til at præge kiks, det kan være gamle små bakker eller unikke sodavands-flasker lige ledes også fra udlandet. 

Vi har også mærker fra Chic Antique, House Nordic, House Doctor og Nordal… og vi prøver så vidt muligt at finde de lækreste ting og de billigste… så man kommer ikke af med en formue, når man handler hos os. Vi får stor ros for både vores varer men også priserne derpå. 

Har du set noget du kunne tænke dig, fra en af vores mærker… så tøv ikke med at tage fat i os… vi kan bestille alt det hjem.

Har du brug for lidt hjælp til sammensætning af farver eller møbler, så sig til Irene hjælper gerne på dette område… tirsdag og torsdag er Jette også at finde i butikken og hun elsker indretning, så hende er der også stor hjælp i. 

Følg os også på instagram, kig efter jpindretning

Håber vi ses i butikken på Jens Grøns Vej 23 i Vejle 

Besøg os i butikken i Vejle

chic antique logo
Trademark living
house doctor
House Nordic

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨