Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

HETA pejseindsatse

HETA brændeovne

HETA producerer både brændeovne og pilleovne af høj kvalitet og i flot, dansk design. Udover væghængte og gulvstående brændeovne laver de også flotte og stilrene pejseindsatser, så den hyggelige og varme atmosfære kan bygges ind som en naturlig del af hjemmet og dets indretning. 

Køb en HETA pejseindsats hos Jysk Pejsecenter

Derfor skal du vælge en HETA pejseindsats

Perfekt til det moderne hjem 

En HETA pejseindsats er den perfekte løsning til dig, der gerne vil have alle de hyggelige og funktionelle fordele ved at have en brændeovn, men på samme tid gerne vil have, at det passer ind i en stilren, moderne eller minimalistisk indretning. Man kan få glas på tre sider, så varmen og hyggen kan nydes fra mange vinkler.  

Pejseindsatsten kan monteres i en pejseåbning eller direkte ind i en væg. De er både lette at betjene og kan tilpasses netop dit hjem og dine behov.  

Dansk design 

Hvis du sætter pris på godt dansk design, er en HETA pejseindsats det helt rette valg. De er designet og produceret på deres fabrik i Lemvig og har stort fokus på flot design og høj kvalitet, så du får dig en pejs, der både holder godt og er dekorativ. Du får altså det allerbedste fra dansk design. 

Alle pejseindsatser fra HETA bliver grundigt testet og kontrolleret, inden de får lov til at forlade fabrikken, og du kan derfor være sikker på at få en pejs, der virker som den skal og ikke har nogen fejl. Pejsene er også testes ud fra de gældende regler i Danmark, Norge, Tyskland og den nye europæiske norm.  

HETA pejseindsatser er desuden oplagte for dig, der elsker det hyggelige ved en pejs, men som på samme tid gerne vil være miljøbevidst. Pejseindsatserne har nemlig en høj brændværdi, der betyder, at du får så meget som muligt ud af dit brænde. Desuden bliver forurenende gasser brændt af inden de kommer ud af skorstenen, og HETAs unikke brændkammer sørger for at CO2 skadelige partikler reduceres til et minimum. 

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨