Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

Lotus Brændeovne

Lotus brændeovne

Lotus designer flotte og praktiske brændeovne, der er oplagte til dig, der gerne vil have alle de gode fordele, man kender fra en brændeovn, som hygge, varme, behageligt og flot lys, samt en dekorativ tilføjelse til hjemmet. 

Lotus brændeovne kommer i forskellige typer, og det er derfor muligt at finde en, der passer godt til lige præcis dit hjem. Desuden fokuserer Lotus både på design, kvalitet og ydeevne, så du kan være sikke på at få en brændeovn, der lever op til alle de krav og forventninger. 

Lotus - Quality first

Derfor skal du vælge en Lotus brændeovn

Brændeovne og pejseindsatse med omtanke for miljøet 

Når du kigger på brændeovne eller pejseindsats fra Lotus, kan du vide dig sikker på, at der er blevet lagt vægt på miljøvenlige løsninger. Den mængde CO2, der frigives ved fyringen af brænde i din Lotus ovn, svarer stort set til mængde, træet ville frigive naturligt ved at ligge og rådne i skoven. Fyringsprocessen er derfor stort set CO2 neutralt og bidrager altså ikke til drivhuseffekten ligesom fyring med gas eller olie gør.  

Lotus pejseindsatse

Lotus har også pejseindsatse i deres sortiment, de er meget enkle og med deres stilrene håndtag får du en pejseindsats med helt rene linier. I Jysk Pejsecenter har vi solgt og monteret et hav af pejseindsatse fra Lotus og vores kunder er meget glade for dem. Når det gælder køb af pejseindsats der skal passe ind i et eksisterende hul, så kommer vi altid ud og måler op… både så du er sikker på at få en ovn der passer, men også så vi har helt ro i maven når vi skal bestille din ovn.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

Udstillet i butik

VI HOLDER LUKKET

mandag d. 24. juni

Vi er tilbage tirsdag d. 25. juni ✨