Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Indbyggede biopejse

Indbygget biopejs: En elegant løsning

biotronic elektrisk biopejs

En biopejs er til dig, som er på jagt efter et alternativ til en almindelig brændeovn eller pejs. Ikke alle hjem har mulighed for at få installeret en brændeovn eller pejs, da det ikke er sikkert, at der er mulighed for en skorsten i hjemmet. Med en biopejs er du fri for at spekulere i, om din bolig har en skorsten.

Glæderne ved en indbygget biopejs

Glæden ved en indbygget biopejs er at det er nemt, ganske enkelt. Både nemt at installere og nem at tænge op i. En indbygnings biopejs skaber hygge og varme i et rum, samtidig med at det er et dekorativt element i indretningen.

Der er mange, der drømmer om at have en pejs eller brændeovn, fordi at skæret fra flammerne og varmen fra ilden bidrager til en helt særlig og anderledes stemning. Mange forbinder pejsen eller brændeovnen med hyggelige stunder og samvær.

Med en indbygget biopejs behøver du ikke at fravælge hyggelige stunder foran pejsen bare fordi du ikke har mulighed for at installere en skorsten. Med en indbygget biopejs vil du opleve de samme glæder, som ved en almindelig brændeovn eller pejs, blot uden alt besværet med rengøring og optænding af pejsen. En biopejs tænder og slukker på få sekunder, så du får øjeblikkelig gavn af biopejsen. Dog giver en biopejs ikke så meget varme som en pejseindsats eller en brændeovn, men lidt varme giver den.

Hvor kan man bruge en indbygget biopejs?

Det gode ved biopejse er, at de kan bruges i stort set alle rum. Med en indbygnings biopejs har du mulighed for at skabe forbindelse mellem to rum, eller du kan installere pejsen i væggen til et enkelt rum. Det eneste en indbygget biopejs kræver er, at du har en væg, som ikke er en brændbar væg. 

Vi har specielle plader i butikken, som kan bruges til opbygning omkring en indbygget pejs, ellers er en opbygning af mursten, gasbeton og andre ikke brændbare materialer også en mulighed.

Med en indbygget biopejs er det helt op til dig, hvor du vælger at installere pejsen. En indbygget biopejs i soveværelset eller i stuen kan skabe en anderledes og hyggelig stemning. En indbygget biopejs kan opvarme et rum med op til flere grader, hvorfor mange vælger at have en biopejs indbygget i enten soveværelser eller i stuen.

Der findes både indbyggede biopejse til hjørne indbygning, indbygning for enden af en væg, en gennemgående model, men også en model som kan ses fra kun den ene side.

Vi fører også et fint udvalg af væghængte biopejse, som ligeledes optager meget lidt plads. 

Hvorfor vælge en indbygnings biopejs?

  • Biopejsen bidrager til en hyggelig stemning
  • Med en indbygnings biopejs er du fri for at bekymre dig om pladsmangel, da biopejsen ikke optager gulvplads
  • Biopejsen kan tændes og slukkes på få sekunder, så du får øjeblikkelig gavn af ilden fra pejsen
  • Pejsen er let at rengøre til forskel fra almindelige brændeovne

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER LUKKET

mandag d. 24. juni

Vi er tilbage tirsdag d. 25. juni ✨