Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Væghængte biopejse

Væghængt biopejs

biopejs sort væghængt

Hos Jysk Pejsecenter har vi et fint udvalg af væghængte biopejse i forskellige prisklasser, størrelser og designs. En biopejs til væggen kræver meget lidt plads, og så er den nem at montere. En væghængt biopejs er derfor perfekt til dig, som drømmer om en pejs, der hverken optager for meget plads, og som ikke kræver en skorsten.

Placer din væghængte biopejs lige, hvor du vil.

En væghængt biopejs kan placeres på alle typer af vægge, derfor er der stort set ingen grænser for, hvor du kan placere din biopejs. Da biopejsen heller ikke kræver en skorsten, kan du placere pejsen overalt i boligen, det kræver blot at du har et stykke væg, som pejsen kan hænge på.

Væghængte biopejse fås i et stort udvalg af størrelser, og derfor er en biopejs væghængt også velegnet til små rum, da de ikke optager særlig meget plads, samtidig med at de er lette at montere.

Fordelene ved en væghængt biopejs.

Fordelene ved en væghængt biopejs er mange, derfor har vi listet nogle af dem herunder:

  • Du kan placere pejsen overalt i boligen
  • Pejsen kræver ingen skorsten eller anden form for udsugning
  • Den giver en anderledes og hyggelig stemning til et rum
  • En biopejs væg er velegnet i både store og små boliger

Væghængte biopejse og luftkvalitet.

Væghængte biopejse kan placeres på mange typer af vægge, og da pejsene enten har en varmeisoleret bagplade eller et særligt vægbeslag, der skaber et lille mellemrum mellem biopejs og væg, så er der ingen risiko for, at væggen på biopejsen tager skade. 

Utallige indretningsmuligheder

Med en biopejs væg er der utallige indretningsmuligheder, da pejsen kan placeres overalt i boligen. Hvis du altid har drømt om at indrette en pejsestue, men der ikke er nogen skorsten i boligen, så er en væghængt biopejs det perfekte alternativ.

Med en væghængt biopejs er det nemt at skabe et flot og anderledes udtryk i boligen, og skæret fra biopejsen indbyder til en masse hyggelige stunder foran pejsen. En biopejs giver en smule ekstra varme til rummet den står i.

En biopejs kan monteres på kontoret, i soveværelset eller i stuen. Med en væghængt biopejs er det ikke størrelsen på din bolig, der behøver at afholde dig fra at købe en biopejs, da de fås i små størrelser også.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

TilbudUdstillet i butik

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨