Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

Morsø

Morsø brændeovne

Morsø er et jernstøberi, der producerer en lang liste af forskellige kvalitetsprodukter – heriblandt brændeovne. Morsø har eksisteret siden 1853 og fik i 1915 titlen som Kongelig Hofleverandør. Hvis du er på udkig efter en brændeovn i det bedste danske design, og som passer ind i din indretning, så er en brændeovn fra Morsø et oplagt valg. 

Alle vores Morsø produkter

Vi fører et stort udvalg af Morsø produkter

Morsø - Solid kvalitet og smukt design

Derfor skal du vælge en ovn fra Morsø

Den perfekte brændeovn til dit hjem 

Morsø brændeovne kommer i enormt mange designs og typer, og der er derfor rig mulighed for at finde en brændeovn, der både passer til din personlige stil og dine behov og ønsker. Brændeovnen er på mange måder som et møbel, så det giver god mening, at den skal passe godt sammen med resten af indretningen i hjemmet. Med en brændeovn for Morsø er det muligt at finde den klassiske Morsø brændeovn med egern motiv, men også stilrene, minimalistiske, moderne og små brændeovne der passer ind i langt de fleste danske hjem. 

Fra Morsø kan du både få gulvstående og væghængte brændeovne samt pejseindsatse. Der er altså rig mulighed for at skab en varme og hygge præcis på den måde, du gerne vil have det. Skal brændeovnen være en stor del af indretningen, eller skal den føles som en integreret del af huset? Der er masser af muligheder med en Morsø brændeovn.  

Fokus på kvalitet og design 

Med en Morsø brændeovn kan du være sikker på at få et produkt, der lever op til de højeste ønsker om kvalitet og design. Brændeovnene er bygget i solide materialer, så du er sikker på at få dig en brændeovn, der holder i rigtig mange år. Materialerne betyder dog ikke, at Morsø går på kompromis med designet, tværtimod. Morsø brændeovne er elegante, funktionelle og velegnet til alle slags hjem, og det inkluderer derfor også dit hjem. 

Morsø 6670 Væghængt brændeovn

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

På lagerUdstillet i butik

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨