Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

HWAM

HWAM Brændeovne

HWAM laver et stort udvalg af forskellige slags brændeovne i flotte designs, der passer godt ind i stort set alle hjem. De er det oplagte valg for dig, der gerne vil have alle de hyggelige, funktionelle og dekorative fordele ved en brændeovn og på samme tid være bevidst om miljøet. Lige meget om du er traditionel, minimalistisk eller moderne indretning, så er HWAM brændeovne et oplagt valg for dig. 

Køb en HWAM brændeovn hos Jysk Pejsecenter

Derfor skal du vælge en HWAM brændeovn

Brændeovnen til dig 

HWAM har et bredt udvalg af flotte brændeovne, og det er derfor muligt at finde en ovn, der passer til stort set hvilket som helst hjem. Det kan både være til det rustikke, det klassiske og det minimalistiske hjem. Brændeovnen kan være med til at skabe varme og hygge lige meget, hvordan du godt kan lide at indrette dig.  

Hvis du er på udkig efter en helt klassisk gulvstående brændeovn, har HWAM meget at byde på, og du kan derfor være sikker på, at finde en god brændeovn, der passer til dine ønsker. Det kan dog også være, du er interesseret i et en mere stilren og minimalistisk løsning, og her er en HWAM pejseindsats et godt valg. Den sættes ind i en væg, hvilket gør det nemt at få den til at passe ind i hjemmet uden, at den kommer til at fylde eller påvirke din indretning. Du får dog stadig varmen og det hyggelige lys fra ilden, som du kan nyde. 

Hos Jyskpejsecenter finder du nogle af de bedste HWAM brændeovn priser på markedet, så hvis du er interesseret i en god brændeovn fra dette mærke, er du kommet til det rette sted. Hold øje med vores HWAM brændeovn tilbud, så du kan få præcis den brændeovn, som du går og drømmer om. 

brændeovne

HWAM brændeovne er for de miljøbevidste 

HWAM brændeovne er det oplagte valg for dig, der er på udkig efter alle de gode fordele, der kommer med en brændeovn, men som på samme tid gerne vil være miljøbevidst i dine valg. HWAM går nemlig meget op i at designe deres brændeovne med miljøet i fokus, så du kan nyde varmen og hyggen med god samvittighed – En klar anbefaling fra Jysk Pejsecenter.

En brændeovn fra Hwam er udstyret med HWAM® Autopilot™ som standard og sørger for en god forbrænding – til gavn for både miljøet og brændebudgettet – helt uden manuel regulering af lufttilførslen.

Ved hjælp af en bimetalfjeder reguleres lufttilførslen til brændkammeret automatisk, så du får mest mulig varme ud af dit brænde. Bimetalfjederen udvider eller trækker sig sammen, alt efter temperaturen i brændkammeret – og derved reguleres der for spjæld, så der kommer den rette mængde luft ind til bålet.

HWAM udvikler i dag kun brændeovne, der lever op til strenge krav om partikeludledning, og det betyder, at de allerede er godt foran EU-kravene, der først træder i kraft i 2022. Der er altså et stort fokus på at udvikle de bedste, miljøvenlige produkter. 

HWAM stopper dog ikke med at udvikle sig, og de stræber altid efter at skabe bedre og bedre produkter, der er mere og mere miljøvenlige og effektive. Derfor sørger HWAM for at teste deres brændeovne grundigt for at finde frem til, hvordan de klarer sig i forskellige situationer ved varierende forbrændingshastigheder og temperaturer. Som ejer af en brændeovn fra HWAM kan du altså vide dig sikker på, at du støtter en virksomhed, der tager store skridt for en mere miljøvenlig fremtid. 

Hwam har også den elektroniske luftregulering HWAM® SmartControl™ der får du komfort, et grønnere miljø og ikke mindst en brændeovn, der luner på budgettet.

Med HWAMS smarte app HWAM® SmartControl™ som kan downloades til din mobil eller tablet, indstiller du ønsket niveau for rumtemperaturen – og app’en giver dig besked, når det er tid til at fyre op igen. Du kan også se hvordan din ovn har brændt i løbet af fyringen, det er lidt nørdet med HWAM® SmartControl™ men også lige en tand bedre end HWAM® Autopilot™

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨