Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Termatech

Termatech brændeovne

Termatech brændeovne

Der er noget helt specielt ved den hygge og varme, man får fra en brændeovn, og TermaTech er et af de rigtig gode valg. 
Brandet designer flotte og funktionelle brændeovne, der passer ind i alle hjem.
Med fokus på æstetik og effektivitet kan du være sikker på at få dig en brændeovn, der både ser godt ud i hjemmet, men som også lever op til alt det, man forventer ved en brændeovn.
TermaTech ovne er super nemme at tænde op i og genfyre i. De kan gå langt ned i glødelag, så du kan vente i lang tid, med at komme mere brænde i ovnen.

Køb en TermaTech brændeovn hos Jysk Pejsecenter

Derfor skal du vælge en brændeovn fra TermaTech

Den rette brændeovn for dig og dit hjem 

Når du køber en TermaTech brændeovn får du et produkt, der er produceret med brugeren i fokus. Det betyder, at den er nem at betjene, og at priserne er gode. Der er fokus på at give kunderne brændeovne, der fungerer som en god investering på lang sigt, og det er derfor prioriteret at lave produkter i gode og holdbare materialer, så din brændeovn bliver ved med at se flot ud i rigtig mange år.  

En brændeovn er på mange måder ligesom et møbel, og det er derfor ikke irrelevant, hvordan den ser ud. Du vil helt sikker gerne have en brændeovn, der passer ind med den øvrige indretning i hjemmet, og her har TermaTech gjort det nemt. TermaTech brændeovne er nemlig designet med et stort fokus på den æstetiske del, der gør det nemt at tilføje brændeovnen til hjemmets indretning. 

Termatech TT22HS brændeovn

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨