Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

Meteor pejseindsatse

Meteor brændeovne

Meteor laver flotte pejseindsatse, der tilføjer varme og hygge til hjemmet. Pejseindsatsen er med til at skabe varme og give en behagelig atmosfære, som vi i Danmark er galde for. Det gælder især i de kolde vintermåneder, hvor vi elsker at samles om ilden og kigge på flammerne og lytte til din afslappende knitren. Meteor pejseindsatse passer til de fleste eksisterende huller, man laver blot en specialramme, så det hele kommer til at se godt ud.

Køb din Meteor pejseindsats hos Jysk Pejsecenter

Derfor skal du købe en Meteor pejseindsats

Brændeovn til den miljøbevidste 

Når du vælger en pejseindsats fra Meteor, kan du vide dig sikker på at få et produkt, der er skabt med miljøvenlige løsninger i fokus. Meteor går nemlig højt op i at teste deres pejse og brændeovne for at udvikle produkter, der er fuld godkendte og har positive resultater, der ligger markant under grænserne. Dette opnår de ved at skabe brændeovne og pejse, der er så effektive som muligt, så brændet bliver udnyttet så godt som muligt. Dette sikrer, at du laver en CO2 venlig forbrænding, når du bruger en Meteor ovn. 

I Jysk Pejsecenter er vi meget glade for at sælge Meteors pejseindsatse, der er næsten ikke det sted de ikke passer ind, har du en gammel pejseindsats eller en åben pejs, så kan vi altid få en Meteor til at passe… fordelen ved Meteor er at der kan laves special rammer, så rammen kommer simpelthen til at dække det hul der måtte være omkring pejseindsatsen.

Når du er på udkig efter en pejseindsats, så kom ind i butikken og se vores udvalg.

I butikken har vi forskellige størrelser af Meteors indsatse, du kan få lov til at se og mærke kvaliteten. Derefter kommer vi ud og tager mål til din nye pejseindsats, så både du og vi har helt styr på størrelsen, så den kommer til at passe perfekt.

Meteor Jupiter 550 Højformat Vinkellåge brændeovn

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

Udstillet i butik

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨