Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Meteor Jupiter 550-850 Pejseindsats

Tekniske specifikationer

Energieffektivitetsklasse A
Nominel effekt (kw) 9
Drift effekt (kw) 5-14
Virkningsgrad % 75
Glasmål (mm) 367 x 728
Kan ses i butikken? Ja
Pris fra:

kr. 24.195,00

Meteor Jupiter 550-850 Pejseindsats

Meteors vision og vores mission

Meteors vision er at skabe pejseindsatse, der forener effektivitet med kvalitet og altid med miljøet i fokus. Hos Meteor ønsker de, at føre et produktsortiment i et tidløst og klassisk design. Vi har Meteor pejseindsatse i butikken, så du kan se deres fine linjer og enkle design. Vi har monteret Meteor Jupiter 550-850 Pejseindsats et utal af gange og vi kan gøre købet helt enkelt for dig.

Her kommer Erik ud og måler op (inden for rimelighedens grænser) han laver et tilbud på hvilken pejseindsats der passer bedst, hvilken størrelse ramme der skal til og om der skal stålforing til, plus eventuelle andre dele. Så har I mulighed for at sige ja til en komplet løsning, en løsning der holder i mange mange år. Vores mission er at gøre det nemt for dig som køber, så du ikke står med opmåling og en masse regler du skal have styr på, men at du overlader det hele til os, inkl. monteringen af Meteor Jupiter 550-850 Pejseindsats.

Få den pejs der passer bedst

Pejseindsatse har forskellige indbygningsmål og der er næsten altid en der passer til netop dine mål. Hvis du har tanker om en ny pejseindsats eller at sætte en pejseindsats ind i din åbne pejs, så tøv ikke med at henvende dig til os.

Send gerne dine oplysninger til info@jyskpejsecenter.dk, medsend gerne billeder og lidt mål. Så får vi booket en tid til dig hurtigst muligt.

Udstillet i butik

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨