Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Biopejse

Populære biopejse

Biopejse skaber en hyggelig atmosfære

biopejs termatech

Med en biopejs behøver du ikke at bekymre dig om ikke at have en skorsten i hjemmet. Biopejse behøver nemlig ikke aftræk, og derfor er det ikke nødvendigt at montere en skorsten. Hvis du savner hyggen og varmen fra en pejs eller brændeovn, så er en biopejs det perfekte alternativ. 

Biopejse i flere prisklasser

Hos Jysk Pejsecenter forhandler vi biopejse i forskellige prisklasser. 

Der er mange gode grunde til at vælge en biopejs. En biopejs er det perfekte alternativ til dig, som ikke har mulighed for at have en brændeovn eller pejs i hjemmet. En biopejs kan placeres overalt i hjemmet, og du er ikke afhængig af at biopejsen skal være tilkoblet en skorsten. En biopejs er en dekorativ og mobil løsning, og de fås i flere forskellige størrelser og modeller.

Hvis du køber en elektrisk biopejs skal den selvfølgelig have strøm, men kun fra en almindelig stikkontakt.

En elektrisk biopejs er en meget sikker biopejs, der påfylder man bioethanol med en slange der bliver koblet til ovnen, hvor det så bliver pumpet ind i en beholder på ovnen, ovnen stopper selv med at tage bioethanol ind når den er fuld. Derved bliver ovnen ikke overfyldt.

En elektrisk biopejs tænder man på en knap på ovnen eller fjernbetjening og derved tænder den selv… man behøver ikke tænde med hverken lighter eller tændstikker. Kom ind og se vores BioTronic, som er en elektrisk biopejs.

Vælg mellem forskellige biopejse

Hos Jysk Pejsecenter har vi flere forskellige biopejse, både elektriske men også gulvstående, væghængte og de mindre lidt hyggelig til bordet.

  • Biopejse til indbygning
  • Væghængte biopejse
  • Stående biopejse til gulvet
  • Udendørst biopejse til terrassen

En dekorativ varmekilde

En biopejs er først og fremmest en dekorativ ekstra varmekilde, som kan skabe hygge og lidt ekstra varme i et rum. En biopejs har typisk en effekt på 2-3,5 kW, hvorfor det er en god idé at vælge en biopejs af høj kvalitet, da energieffektiviteten her er høj sammenlignet med andre biopejse.

Hvor meget varme biopejsen afgiver, afhænger naturligvis også af størrelse på biopejsen. Biopejse fås i forskellige størrelse og modeller, og når valget om, hvilken biopejs man bør vælge skal træffes, så er det først og fremmest en god idé at overveje, hvor biopejsen skal placeres.

Væghængte biopejse er super fin i alle rum. Biopejsen kan bidrage med en hyggelig stemning, uden at biopejsen optager for meget plads. 

En stående biopejs giver et flot udtryk i større rum, og stående biopejse fås også i mange forskellige størrelser. Ønsker man derimod en anderledes og dekorativ hygge-ild, til de lange sommeraftener på terrassen, så har vi også bordbiopejse der egner sig til udendørs brug.

Biopejse er til dig, der:

  • Ønsker at skabe hygge i et rum
  • Ikke har en skorsten
  • Er på udkig efter et alternativ til almindelige brændeovne og pejse
  • Ikke har mulighed for at opbevare træ
  • Godt kan lide at indrette dit hjem med funktionelle og dekorative møbler

Vi tilbyder alt lige fra billige biopejse til biopejse indsatse, vi har mulighed for at bestille rigtig mange forskellige biopejse hjem, både gennemgående, hjørnebiopejs hvor der er åben fra to sider, men også en endebiopejs man kan se fra 3 sider.

Kig forbi vores butik på Jens Grøns Vej 23 i Vejle for at se vores udvalg af biopejse.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

TilbudUdstillet i butik

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨