Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Reservedele

Skulle det ske, at du får brug for reservedele til din brændeovn eller pilleovn, så kan vi hos Jysk Pejsecenter hjælpe dig med at skaffe de rette reservedele til din ovn.

Vi har mange reservedele på lager og det vi ikke har skaffer vi – vi kan få reservedele til alle ovne, vi er forhandler af, men også til Ravelli og Rais.

En brændeovn såvel som en pilleovn består af mange dele, og selvom vi hos Jysk Pejsecenter betror os på at sælge nogle af de førende ovne på markedet, så kan det desværre ikke undgås, at man kan få brug for reservedele.

Kontakt os for en snak om reservedele

Besøg os i butikken på Jens Grøns Vej 23 i Vejle eller tag kontakt til os på mail eller telefonisk, så sørger vi for at bestille de rette reservedele hjem til din ovn, så du igen kan få glæde af ovnen.

Hjælp os med at finde den rigtige reservedel

  • Hvis du er i tvivl om hvilke en ovn du har, så tag et par billeder af ovnen inden du kommer ind i butikken – det er altid godt at være godt forberedt. Ovne er ikke ens, og der findes et utal af reservedele til de forskellige mærker.
  • Led også gerne efter din brugervejledning eller måske har du et gråt/sølv mærkat på din ovn – så kan du tage et billede af det – ud fra det kan man nemlig se præcis hvilken ovn du har.

Reservedele til pilleovne

Der findes mange forskellige reservedele, så hvis du ikke er helt klar over hvilken reservedel du mangler, så står vi naturligvis klar med professionelt råd og mange års erfaring indenfor pilleovne – så du igen kan komme til at tænde op i din ovn.
Vi har stor erfaring med at lokalisere fejlen.

pilleovn scan line green 250

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨