Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

RAIS

Når du kigger på brændeovne, er det vigtigt at overveje hvilken brændeovn, der er helt rigtig for dig. En ny brændeovn bliver et naturligt samlingspunkt for hele familien og skaber varme og hygge i mange år. Derfor er det vigtigt, at du træffer de helt rigtige valg. RAIS har et stort og varieret udvalg af brændeovne, pejseindsatse og gaspejse, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dit hjem og dine ønsker.

Køb RAIS brændeovn eller pejseindsats hos Jysk Pejsecenter

Derfor skal du købe en pejseindsats fra RAIS

Miljøvenlige brændeovne

Vores omhyggeligt udvalgte udvalg af moderne brændeovne fra RAIS kombinerer elegant design med imponerende miljømæssige præstationer. Disse miljømæssige kvaliteter er resultatet af omfattende tests udført af RAIS’ dygtige ingeniører, der følger de strenge miljøstandarder, når de evaluerer deres brændeovne. Dette gælder både for deres nyeste modeller og ældre brændeovne i vores sortiment. Dette betyder, at RAIS’ brændeovne ikke kun udgør en smuk tilføjelse til din boligindretning, men også en pålidelig varmekilde, der belaster miljøet minimalt.

RAIS’ brændeovne opfylder de strengeste miljøkrav i hele Europa og udleder kun meget små mængder partikler. Sammenlignet med ældre brændeovne afgiver deres moderne brændeovne kun en femtedel eller mindre af de skadelige partikler. Ved at erstatte din ældre brændeovn med en af RAIS’ nye og miljøvenlige modeller, kan du aktivt bidrage til at reducere miljøpåvirkningen. Det er dog vigtigt at huske, at du også spiller en vigtig rolle i at minimere partikeludledningen ved at fyre din ovn korrekt. Det indebærer brug af tørt og rent brænde, undgåelse af briketter, avispapir eller lignende, og følge retningslinjerne for korrekt optænding og valg af brændemateriale. Hvis du er usikker på, hvordan dette gøres korrekt, kan du finde yderligere vejledning om korrekt brug i vores fyrringsinstruktioner her.

Brændeovnshygge 

Brændeovne har altid både fungeret som en kilde til både varme og hygge. Derfor fungerer brændeovne fra RAIS også fortrinligt som netop både hygge-element og varmekilde i hjemmet. RAIS har gennem erfaring og fokus på innovativt design udviklet brændeovne, som skaber maksimal hygge og varme i dit hjem.

RAIS CARO 90

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

Udstillet i butik

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨