Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

DRUFire Gaspejse

DRUFire gaspejs

DRU laver flotte og funktionelle gaspejse, der både er hyggelige, anvendelige og dekorative. I deres design går de højt op i at tilpasse produkterne til kunderne. Det vil altså sige, at de indtænker, hvordan pejsen kommer til at spille ind i kundens hverdag. De går i detaljerne for at sørge for, at leve op til deres ideelle billede af varme, atmosfære og komfort. Mange tror ikke at gaspejse giver megen varme, men det er helt forkert, de fleste gaspejse giver mere varme end en brændeovn.  

DRUFire gaspejsens mange fordele

Der er mange fordele ved at bruge en gaspejs frem for en almindelig, traditionel brændeovn, og gaspejsen er derfor det oplagte valg for mange familier og boliger.

Gaspejsen har mange af de fordele, som man kender fra den almindelige brændeovn. Det inkluderer blandt andet det naturtro brændelook, man får fra ilden, hvor der både er gløde og gnister. Til gengæld er gaspejsen nemmere at tænde op i. Det er bare at trykke på en knap og vupti, du har ild.

DRUFire er grundig og detaljeorienteret

I deres arbejde efterlader DRU ikke noget til tilfældighederne. Deres design er fokuseret på kundernes behov og prioriterer derfor både form og funktion. Desuden stræber de altid efter at forbedre deres designs og produkter, så de hele tiden kan tilbyde deres kunder det bedste af det bedste. Det betyder også, at de stiller høje krav til sig selv i form af både produkter og service.

Lige meget om du er på udkig efter en pejs på grund dens dekorative element, på grund af dens funktion som varmekilde eller begge dele, så er en gaspejs fra DRU et oplagt valg til dig.

Download DRUFire's katalog her

Clear View glas (CV-glas)

CV-glas er en et specielt glas man kan vælge til de fleste DRU indbygningspejse. Clear view glas gør pejsen og isærdeleshed flammerne smukkere at se på, da møbler, vinduer, mennesker osv. ikke genspejles tydeligt i glasses og derved kan ilden bedre ses og nydes.

DRUFire’s særlige brændere

Line burner = lige brænder
Høje flammer i en lige linje på langs af kammeret. Mange DRU-gasbrande er udstyret med en liniebrænder. Denne brænder giver dig et unikt, dynamisk flammemønster i en vandret linje, der gør ilden til et iøjnefaldende element i dit hjem.

Vario burner = zigzag brænder
Et rigt flammemønster med masser af perspektiv skaber illusionen af en ægte ild i brænde, ved at bruge brede og høje flammer. Vario-brænderen, udviklet af DRU, giver ilden flere dimensioner med et unikt zigzag-design. Desuden bevarer du med DRU Eco Wave-teknologien et smukt flammemønster over hele ildbredden, selv ved en lavere varmeindstilling.

Global Truflame Burner® = Brænder i trekant
Global Truflame Burner® brænder i en høj og naturlig ild. Ilden brænder i en opadgående vinkel og integreres i de keramiske træstammer, hvilket får flammerne til at hoppe rundt om bjælkerne. Det føles næsten som ægte ild. Denne smukke flamme fås i flere gasbrande fra Global-serien.

Dynamic Flame Burner® = Brænder i trekant med 2 brændere
Systemet består af to elementer: den første brænder i ildbedet skaber en bred og dyb ild; den anden brænder, der kan slukkes, giver lydstyrke og højde. Denne brænder er indbygget i keramiske træstammer, hvilket får flammerne til at hoppe omkring dem.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨