Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

HETA

HETA brændeovne

HETA producerer et stort udvalg af brændeovne og pilleovne i forskellige designs og med forskellige smarte funktioner. Ovnene er flotte og dekorative og passer derfor ind i hvilket som helst hjem.
Alle brændeovne er designet og produceret på HETAs fabrik i Lemvig, Danmark.

Alle vores HETA produkter

Derfor skal du vælge en ovn fra HWAM

HETA er dansk kvalitet

Derfor skal du vælge en ovn fra HETA

Gode valg for den miljøbevidste

HETA ovne er på mange måder gode valg for dig, der går op i at lave miljørigtige valg. HETA brændeovnenes høje virkningsgrad betyder, at du får så meget som muligt ud af dit brænde.

HETAs brændeovne er nogle af de mest rentbrændende ovne i Europa. De er blevet testet efter gældende regler i Norge, Danmark, Tyskland og den nye Europæiske norm.

At købe en ovn fra HETA er altså et godt valg, hvis du er på udkig efter en varm atmosfære, godt design og miljøvenlige løsninger.

HETA udvikler sig konstant

På fabrikken i Lemvig i Vestjylland producerer HETA brændeovne, pejseindsatse, pilleovne, vandtanksovne, masseovne og havepejse i stål og støbejern – lige fra første idé til færdigt produkt.

HETA Scan Line brændeovn

HETA er verdensomspændende

HETA er en stolt familieejet virksomhed, som ligger i Lemvig på den jyske vestkyst. Den blev grundlagt i 1972 af Erik Bach, og er i dag eget af sønnerne Carsten og Martin Bach. Men de har haft høje tanker og store ambitioner. Derfor forhandles HETA ovne i dag i 22 lande fordelt i hele verden.

HETA producerer pilleovne i høj kvalitet

Pilleovnen er et alternativ til brændeovnen, den har mange fordele, der er værd at overveje. Fordelene involverer blandt andet både økonomi og miljø, hvilket er vigtige elementer for mange. Med en HETA pilleovn får du stort set alle de samme fordele som ved en brændeovn, og så desuden nogle ekstra fordele oveni.

HETA pilleovne er både dansk designet og dansk produceret på fabrikken i Lemvig. Deres design er lavet til en yderst høj standard, og de er derfor det oplagte valg til dig, der elsker dansk design.

Den høje brændværdi i en HETA pilleovn betyder, at du får så meget som muligt ud af dit brændsel. Ovnene er lavet til at være nogle af de reneste i Europa og er ligesom brændeovnene fra HETA testet grundigt, så skadelige gasser og partikler holdes til et minimum.

Pilleovnene fra HETA kommer i forskellige flotte designs, og der er muligheden for at finde et design, der passer perfekt til dig og dit hjem, hvor den hyggelige og pæne ovn let kan blive rummets centrum – især på kolde vinteraftener.

I Jysk Pejsecenter har vi Hetas 3 pilleovne i udstillingen. Og for det meste har vi så du kan se både limestone og fedtstens beklædning på ovnene. Vi har solgt rigtig mange af Hetas pilleovne og kender dem rigtig godt. Kunderne er glade for dem og deres nemme betjening. Kom ind i butikken på Jens Grøns Vej 23 i Vejle og se de lækre og populære pilleovne.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

Udstillet i butik

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨