HETA Scan-Line Green 250 pilleovn

Tekniske specifikationer

Energieffektivitetsklasse
Nominel effekt (kw) 8,8
Drift effekt (kw) 2,4 – 6
Virkningsgrad % 95
Højde (mm) 1107
Bredde (mm) 546
Dybde (mm) 600
Vægt (kg) 160-242
Kan ses i butikken? Ja

Pris fra:

kr. 30.335,00

Scan-Line Green 250

HETA Scan-Line Green 250 giver samme flotte design og kig til flammer som en brændeovn. Scan-Line Green 250 fås i så mange designudgaver, at den matcher enhver boligindretning. Du kan vælge Scan-Line Green 250 i stål, fedtsten og sandsten.

Pilleovnen har et specielt brændkammer, og teknologien sikrer en udnyttelsesgrad på hele 95 procent. Scan-Line Green 250 varmer let 180 kvadratmeter bolig – og endnu mere, hvis dit hus er isoleret efter de nyeste energikrav.

Magasinet har plads til 21 kilo træpiller. Med fjernbetjeningen eller touch-displayet på ovnen kan du let tænde, slukke og regulere varmen op og ned.

Betjen din HETA pilleovn via HETAs app HETA Climate, som fås til IOS og Android. App’en gør det muligt at justere varmen og adskillige andre styringsfunktioner fra din smartphone.

Høj effektivitet og lang levetid

Vores gennemtænkte konstruktion og solide forarbejdning af brændkammer og komponenter, sikrer Scan-Line Green 200 høj forbrænding, god funktionalitet og lang levetid. Du tømmer let askespanden, og rengøringen er nem.

Scan-Line Green 200 kan monteres direkte på skorstenen med røgafgang bagud i højderne 30 cm og 44 cm eller med topafgang. Vores innovative røgrørsystem lever naturligvis op de gældende internationale retningslinjer for brandbeskyttelse, og systemet gør desuden monteringen af pilleovnen meget lettere end normalt.

HETA anbefaler Heatlets træpiller

Hos HETA anbefaler vi Heatlets træpiller fra Verdo til vores pilleovne. Det gør vi, fordi Heatlets piller er blandt de bedste på markedet med høj ensartethed, lavt vandindhold og lavt askeindhold.

Heatlets er økonomiske i brug fordi de brænder bedre og længere. Samtidig er træpillerne blandt de mest bæredygtige i forhold til klima og miljø.

Afstand til brændbart materiale

  • Bag ovnen: 5 cm
  • Til siden: 7 cm
  • Møbleringsafstand: 65 cm
På lagerKan ses i butikken