Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

Spartherm

Spartherm brændeovne

Spartherm laver pejseindsatse, der er perfekte for dig, der elsker hyggen og varmen ved en pejs, men som gerne vil integrere det på en moderne måde. Det er det oplagte valg, hvis du har et moderne hus eller mere minimalistisk stil, da disse flotte pejseindsatse gør det nemt at holde de flotte, rene linjer. Spartherms pejseindsatse stilles på en plan overflade og bygges op omkring efter.

Køb din Spartherm pejseindsats hos Jysk Pejsecenter

Derfor skal du købe en pejseindsats fra Spartherm

Design og kvalitet går hånd i hånd 

Hos Spartherm går design og kvalitet hånd i hånd, og du behøver derfor ikke bekymre dig for, at du ender med en pejs, der kun ser godt ud. Spartherm benytter sig af gode materialer og innovativ teknologi, der betyder, at din Spartherm pejseindsats både kommer til at se ud og virke præcis som du ønsker det. De producerer pejseindsatse med både en, to og te side i glas, og dette gør dem fleksible og giver dig muligheden for at placere din pejs mange steder i hjemmet, så du kan nyde varmen og den dekorative pejs lige der, hvor du gerne vil have den.  

Udover sikkerhed og design er funktionalitet også højt på Spartherms liste, når de designer deres pejse. Det betyder, at din Spartherm pejseindsat både er nem at bruge, men også let at gøre rent og holde ved lige, så du får dig en pejse, der kommer til at se flot ud i mange år. En af deres mange gode designdetaljer er, at glaslågen på Spartherm pejse kan skjules i væggen, så den “forsvinder”, når pejsen åbnes. Det er altså en rigtig god detalje til dig, der elsker stilrene og enkle designs

Ingen tvivl om sikkerheden 

Spartherm har helt styr på sikkerheden og er eksperter i at fyre med træ, og du kan derfor vide dig helt sikker på, at du får et godt produkt, der virker præcis som det skal og som ikke udgør nogen sikkerhedsfare for dig og dit hjem. Spartherm opfylder alle sikkerhedskravene og mere til, så du kan føle dig helt sikker med en Spartherm pejseindsats i hjemmet.

Spartherm brændeovn

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨