Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

Piazzetta pilleovne

Piazzetta pilleovne

Piazzetta holder til i Asolo i Italien, de har haft 60års jubilæum og har lavet pilleovne i 24 år. De er top 3 blandt pilleovne i Italien og deres største markeder er Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien. Piazzettas ovne er med dansk display, der er WIFI integreret i ovnene.
Ovnene findes i rød, sort eller hvid

Køb din Piazzetta pilleovn hos Jysk Pejsecenter

Derfor skal du købe en pilleovn fra Piazzetta

Slut med kolde fødder

Piazzetta har udviklet et helt specielt ventilationssystem til deres ovne og som det eneste system af sin art sikrer det eksklusive Multifuoco® system, at varmen ved hjælp af 1 eller 2 ventilatorer ledes ud i rummet nede ved gulvet og forhindrer derved varmen i at lægge sig i lag ved loftet.
Den særlige, patenterede proces giver en ensartet fordeling af varmen fra gulv til loft takket være ovnens konstruktion, hvor luften suges gennem ovnen og sendes ud i rummet i gulvhøjde.

Effektiv opvarmning af hele huset

Andre rum i hjemmet kan ligeledes nyde godt af varmen fra Multifuoco® systemet, idet varmen kan flyttes til andre rum gennem rør i væggene. Rørene kan trækkes vandret eller lodret til både over- og underetager i længder på op til 16 meter.

2 typer brændsel i én ovn

Hybridovnen fra Piazzetta kan fyre med både brænde og træpiller, og for at sikre maksimal komfort og betjeningsvenlighed er den konstrueret, så man kan skifte brændselstype uden at skulle slukke ovnen. Selv om den styres elektronisk, kan den også bruges som brændeovn i tilfælde af strømsvigt. Vi har den flotte hybridovn med sorte kakler i butikken, kom og hør fordelene ved en hybridovn.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

Udstillet i butik

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨