Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

HETA Brændeovne

HETA brændeovne

Made in Denmark

Alle brændeovne fra HETA er designet og produceret på deres fabrik i Lemvig i Danmark. HETA er fremragende kvalitet til alle, der værdsætter dansk design. HETAs brændeovne produceres i Svensk og Tysk kvalitetsstål. Du kan kombinere med keramik i flere farver, fedtsten eller sandsten i flere varianter så du får din helt unikke brændeovn, der passer i lige netop din stue.

Køb en HETA brændeovn hos Jysk Pejsecenter

Derfor skal du vælge en HETA brændeovn

Høj virkningsgrad

Alle HETAs ovne har en meget høj virkningsgrad, så du får mere ud af dit brænde, og forurenende gasser brændes af, inden de forlader skorstenen.

HETAs brændeovne er nogle af de mest rent brændende ovne i Europa. De er testet efter gældende regler i Norge, Danmark, Tyskland og den nye Europæiske norm. HETAs helt unikke brændkammer og luftveje betyder, at CO2 og skadelige partikler er reduceret til et absolut minimum. 

Miljøet og vores fælles fremtid ligger HETA meget på sinde. HETA har i mange år arbejdet intenst på miljøvenlig produktion af rent brændende brændeovne til gavn for miljøet.

Robuste brændeovne

En brændeovn fra HETA giver hygge og sund fornuft. Alle deres ovne er konstrueret til konstant fyring takket været robust konstruktion og materialer af høj kvalitet.

En brændeovn fra HETA er udstyret med en patenteret stor tre eller otte liters askespand.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

Udstillet i butik

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨