Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

Wiking Brændeovne

Wiking brændeovne

Wiking laver flotte og funktionelle brændeovne, der let passer ind i alle hjem. De er et godt valg til dig, der gerne vil opleve varmen og hyggen ved at have en brændeovn i hjemmet, og som på samme tid går op i, hvordan dit hjem ser ud. Det er nemlig nemt at indrette et pænt hjem med brug af en brændeovn fra Wiking. Deres flotte designs gør det nemt at få dem til at passe ind, lige meget hvordan din indretningsstil er. 

Alle brændeovne fra Wiking

Køb din Wiking brændeovn hos Jysk Pejsecenter

Derfor skal du købe en Wiking brændeovn

Flot design, der ikke går af mode 

Wiking brændeovne er dansk design, når det er bedst, og der er en perfekt balance mellem det æstetiske og det funktionelle, så du får dig en brændeovn, der både ser godt ud, men som også lever op til alle dine ønsker og behov. De er udviklet i samarbejde med dygtige danske designere og arkitekter og altid med kvalitet og design i centrum.

Mere hygge i hjemmet 

Vi danskere elsker at lægge stor vægt på hygge i vores hjem, og for mange af os, er der næsten ikke noget mere hyggeligt end at sidde foran brændeovnen, især i de kolde vintermåneder, og kigge på flammerne, mens man bliver varmet godt igennem. Wiking brændeovne gør det nemt at opnå denne hyggelige atmosfære. 

En flot brændeovn kan i høj grad ende med at fungere som et centrum for det rum, den er placeret i. Lige meget, om den står centralt placeret eller er i et hjørne, så tiltrækker brændeovnen hurtigt folk, og det er oplagt at have nogle gode siddepladser i nærheden af din Wiking brændeovn. Desuden laver Wiking både gulvstående og vægophængte brændeovne, så det er muligt at finde lige præcis den løsning, du er på udkig efter.

Nemt for dig som bruger 

Wiking sørger for at fokusere på deres kunder. De synes, det skal være nemt at have en brændeovn, og du skal hurtigt og let kunne opnå alle de fordele, du er på udkig efter, når du vil en købe en brændeovn. 

I en WIKING brændeovn sker luftreguleringen ved optænding og genindfyring helt automatisk gennem WIKING® Automatic™. En varmefølsom bimetal fjeder udvider eller trækker sig sammen afhængig af temperaturen i brændeovnen. Ved optænding er spjældet åbent så den korrekte mængde luft til forbrændingen tilføres flammerne og der kommer godt gang i bålet. Hurtigt stiger temperaturen, spjældet lukkes automatisk og der fås en ren og effektiv forbrænding. Når ilden begynder at brænde ud åbnes spjældet automatisk igen og der er klar til at lægge nyt brænde på eller lade ilden dø ud.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

På lager

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨